Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Urheilijan keittokirja

Urheilijan ravitsemus. Mitä se oikeastaan on? Broileria, pastaa, palautusjuomaa ja patukoita? Kalorien laskentaa, tiukkaa syömisen kontrollointia ja jatkuvaa stressiä syömisestä? Ehkä kuitenkin jotain aivan muuta?

Urheilussa menestyminen on usean eri tekijän summa. Etenkin huippu-urheilussa erot ovat erittäin pieniä, jolloin yksittäiset tekijät voivat nousta ratkaisevaan roolin. Ravitsemus on keskeinen tekijä urheilijan harjoittelussa, kilpailuissa ja kehittymisessä. Laadukas ja monipuolinen ravitsemus mahdollistaa tavoitteellisen harjoittelun ja auttaa urheilijaa jaksamaan niin kilpakentillä kuin niiden ulkopuolellakin.

Kirja sisältää perustietoa ruoka-aineista, energiasta, energiatankkauksesta, reseptejä ja valmistusohjeita. Käytännönläheisiä ohjeita tukee värikäs kuvitus.

Tämä kirja on syntynyt tarpeesta saada urheilijoiden, valmentajien ja urheilevien nuorten vanhempien käyttöön konkreettinen sekä käytännönläheinen ravitsemusopas. Kirja on myös suunnattu kaikille liikuntaravitsemuksesta kiinnostuneille.

United Press 1. painos
FIN EISBN: 9789949663156

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla


Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti-Lahtis, Orimattila, Padasjoki, Sysmä
Lastu-kirjastot.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Kokkaa, liiku, nauti

Välimäki, Teresa; Rinta, Mikko

Becoming vegetarian : the complete guide to adopting a healthy vegetarian diet

Melina, Vesanto

Nourishing broth : an old-fashioned remedy for the modern world

Fallon, Sally

Grain brain : the surprising truth about wheat, carbs, and sugar--your brain's silent killers

Perlmutter, David

Joogaruoka - Opettajien parhaat reseptit

Prami, Ulla