Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot
  1. Såser, röror, krämer, fonder & klassiker : Frederik Zäll´s bästa

    Zäll, Frederik
    Grenadine Bokförlag

    En delikat bok om det delikata mellan köttet och potatisen, mellan hamburgaren och brödet, mellan laxen och tortillan - SÅSEN! I den här boken har Frederik Zäll valt att samla någr...

  2. Dryckesspel - kortspel, tärningar, sällskapsspel och underhållande läsning

    Glimne, Dan
    Grenadine Bokförlag

    Dryckesspel är den första boken någonsin på svenska om dryckesspel genom tiderna och deras historik under 2500 år. Författaren presenterar här över hundra olika sådana, och som spä...

  3. Pietar.in keittiössä

    Ahtiainen, Pietari
    Books on Demand 2020

    Monen mielestä ruoan valmistaminen vie liikaa aikaa tai ei keksitä mitä valmistaa. Niinpä sitä tuleekin aivan liian usein valmistettua samoja ruokia. Tämän keittokirjan toivon kova...

  4. De bästa tärningsspelen

    Glimne, Dan
    Stevali

    Tärningar, och dess föregångare trästycken, snäckskal och benbitar från djur, har vi människor spelat med i långt över tiotusen år. I denna bok återfinns ett underhållande och intr...

  5. Kaffets historia. Återutgivning av text från 1926

    Utolycus,
    E-boksförlaget

    Det finns få drycker som är så mytomspunna som vårt kaffe. I den här e-boken får du veta mer om kaffets långa och märkliga historia, allt från ursprunget någonstans i Afrika (elle...

  6. Juhlan tuntua: herkullisimmat kakut ja leivonnaiset

    Kuosmanen, Seija
    JokoMoko Oy 2020 1. painos

    TÄMÄN KIRJAN HERKUT TUOVAT ARKEEN JUHLAN JA JUHLIIN NÄYTTÄVÄT TARJOILUT! Lähde mukaan ihanaan leivonnan maailmaan! Leipominen on rentouttava ja hauska harrastus. Näillä herkullisil...

  7. Koll på kalorierna

    Swanberg, Åsa
    Ordalaget Bokförlag

    "Fyller ett hål i den svenska kokboksutgivningen ... Enkel och lättfattlig och en basbok för den som är intresserad av att lära sig mer om hur mycket kalorier vi stoppar i oss." Al...

  8. Dagens fika - kaffe & kakor, lunch och en pratstund

    Kalén, Milo
    Kakao Förlag

    Fikasugen? En fika är så mycket mer än sju sorters kakor och kaffe på bit och begreppet är betydligt vidare i dag än för femtio år sedan. Här serveras allt från de klassiska bullar...

  9. Hyvin suunniteltu, täydellinen keittiö: Puoliksi tehty

    tehty, Puoliksi
    Books on Demand 2020 1. painos

    Tämä tilasuunnittelijan laatima opas on apunasi täydellisesti toimivan keittiön suunnittelussa. Löydät oppaasta hyväksi todettuja ratkaisuja, neuvoja ja yksityiskohtaisia vinkkejä...

  10. Hyvin suunniteltu, täydellinen keittiö: puoliksi tehty

    tehty, Puoliksi
    Books on Demand

    Tämä tilasuunnittelijan laatima opas on apunasi täydellisesti toimivan keittiön suunnittelussa. Löydät oppaasta hyväksi todettuja ratkaisuja, neuvoja ja yksityiskohtaisia vinkkejä...

  11. Mat med guldkant

    König, Catarina
    The Book Affair

    Äntligen är Catarina König tillbaka med en ny glänsande kokbok fylld till bredden med det som är hennes signum enkla, snabba och gudomligt goda recept till lyxiga middagar som pass...

  12. Jakten på en perfekt Dry Martini

    Öberg, Hans-Olov; Åreng, Emil
    Louise Bäckelin Förlag

    Uppföljaren till Världens bästa cocktailbok och Världens bästa ginbok 2019. Lär dig göra en Dry Martini i världsklass. Det finns egentligen bara en gindrink i världen som kan u...

  13. Maträtternas historia

    Wärnåker, Ted
    Stevali

    "...en bok som är perfekt för den som vill få en inblick i tillkomsten av några av våra absolut vanligaste maträtter." Tidningen Gourmet. Varför heter salladen Caesar? Vilken prins...

  14. Gott käk utan krångel : Rätter med få ingredienser

    Nordström, Tina
    Bonnier Fakta

    Med få ingredienser och en bra bas i skafferiet kan du med Tinas hjälp snabbt få till en härlig måltid utan att lägga en massa timmar framför spisen. Tinas devis är att det ska var...

  15. Mitt livs buffé

    Petrushina, Kristina Keyyo
    Bokförlaget Forum

    En superpersonlig kokbok med humor och humör! Följ med Kristina ”Keyyo” Petrushina på hennes resa genom livet med maten i fokus. Barndomsminnen från Omsk serveras tillsammans med p...

  16. Wok, ris, nudlar

    Walldén, Jennie
    Bonnier Fakta

    I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sät...

  17. Klassiska rätter på veganskt vis : Hållbara recept på maten du inte kan vara utan

    Johansson, Gustav
    Bonnier Fakta

    Efter succén ”Vegansk husmanskost” är matbloggaren Gustav Johansson tillbaka med en ny kokbok för alla som vill hitta veganska alternativ. Denna gång bjuds det på veganska versione...

  18. Tarinoita peltileluista

    Temmes, Markku; Temmes, Anneli
    Books on Demand

    Tarinoita peltileluista on kahden kokeneen keräilijän tekemä kirja keräilystä ja erityisesti vanhoista peltileikkikaluista. Tarinoiden ohella se sisältää kuvia omista kokoelmista s...

  19. Massageboken

    Falkenberg, Annika
    Klickerförlaget

    Massera din hund Med massage får du din hund att må bra! Förutom att du mjukar upp hundens muskler och lär känna din hunds kropp bättre får ni en djupare relation. Det behöver inte...

  20. Kinamat varje dag

    Cramby, Jonas
    Natur & Kultur

    I Kina finns inte bara ett kök, det finns hundratals. Från den kummindoftande muslimska maten i norr till den kinesiska thaifusionen i Yunnan i söder. Sen har vi också all kinamat...