Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Vaihtoehdot lihalle: nyhtökaura, Härkis, Mifu ja muut

Kirja esittelee vaihtoehtoisia proteiininlähteitä ja kertoo, miten niistä saa maittavaa arki- ja juhlaruokaa. Uudet suomalaiset proteiinivalmisteet tuovat vaihtelua perinteisten tofun, tempen ja seitanin rinnalle. Tarjolla on nyhtökauraa, Härkistä, Oumph!:ia, Mifua ja jo 60-luvulla kehiteltyä Quornia. Mikä sopii mihinkin ja kuinka niitä käsitellään? Mitä pitää ottaa huomioon, kun näitä paistetaan, savustetaan tai haudutellaan? Tatu Lehtovaara antaa kirjassaan parhaat käyttövinkit sekä runsaasti herkullisia reseptejä erilaisten proteiinipitoisten raaka-aineiden käyttöön. Lähes kaikki reseptit voi valmistaa myös vegaanisina vaihtoehtoina.

Minerva Kustannus 1. painos
FIN EISBN: 9789523751446

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla

Valitettavasti tätä ei ole saatavana

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Vaihtoehdot lihalle

Lehtovaara, Tatu

Kasmir : annoskateus: stooreja ja reseptejä

Kirjonen, Thomas; Mykkänen, Erkka

Kasmir : annoskateus : stooreja ja reseptejä

Kirjonen, Thomas; Mykkänen, Erkka

Kasmir : annoskateus: stooreja ja reseptejä

Kirjonen, Thomas; Mykkänen, Erkka

Kasmir : annoskateus : stooreja ja reseptejä

Kirjonen, Thomas; Mykkänen, Erkka