Kuin kiehuvaan liemeen: Helena Puolakan uskomaton matka keittiömaailman huipulle
Ällistyttävä tositarina siitä, mitä kätkeytyy maailman arvostetuimpien ravintoloiden menestyksen taakse. Helena Puolakka on Suomen kansainvälisesti menestynein huippukokki, joka on nähnyt, kuinka valkoisten pöytäliinojen ja huippuunsa hiottujen annosten takana on 18-tuntisia työpäiviä, nöyryyttämistä, surkeaa palkkaa, härskiä syrjintää ja jopa väkivaltaa. Puolakka kuvailee, millaista on olla töissä kolmen Michelin-tähden ravintolassa Pariisissa, mitä vaaditaan makuaistit räjäyttävän ruoan valmistamiseen ja miltä tuntuu, kun Gordon Ramsay huutaa päin naamaa.
Saatavana seuraavilla kirjastokorteilla
Valitettavasti tätä ei ole saatavana