Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Kuin kiehuvaan liemeen: Helena Puolakan uskomaton matka keittiömaailman huipulle

Ällistyttävä tositarina siitä, mitä kätkeytyy maailman arvostetuimpien ravintoloiden menestyksen taakse. Helena Puolakka on Suomen kansainvälisesti menestynein huippukokki, joka on nähnyt, kuinka valkoisten pöytäliinojen ja huippuunsa hiottujen annosten takana on 18-tuntisia työpäiviä, nöyryyttämistä, surkeaa palkkaa, härskiä syrjintää ja jopa väkivaltaa. Puolakka kuvailee, millaista on olla töissä kolmen Michelin-tähden ravintolassa Pariisissa, mitä vaaditaan makuaistit räjäyttävän ruoan valmistamiseen ja miltä tuntuu, kun Gordon Ramsay huutaa päin naamaa.

Otava 1. painos
FIN EISBN: 9789511372820

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla

Valitettavasti tätä ei ole saatavana

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Sauli Niinistö: Mäntyniemen herra

Mörttinen, Matti; Nurmi, Lauri; Ohtonen, Jaakko

Sauli Niinistö : tasavallan presidentti

Uimonen, Risto

Sauli Niinistö - tasavallan presidentti

Uimonen, Risto

Sauli Niinistö - tasavallan presidentti

Uimonen, Risto

Sauli Niinistö : tasavallan presidentti

Uimonen, Risto