Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Det växer saft och sylt överallt : recept och berättelser

När snön har dragit sig tillbaka och vårens första nässelblad tittar fram börjar den, saft- och syltsäsongen. För du kan använda nästan vad som helst som doftar eller smakar gott (så länge det inte är giftigt), i alla fall om du följer My Feldts recept. Plocka en keps full med bär eller blommor – mer behövs inte, för vem orkar plocka flera kilo? – och koka sylt eller saft. Här finns över 100 recept på allt du kan tänka dig att göra av det som växer i naturen under årets alla månader. Kanske hittar du en variant på din egen favorit från barndomen, eller så provar du något helt nytt – kanske till och med tallkottesylt?

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla

Valitettavasti tätä ei ole saatavana

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Vino vego : så kombinerar du vin och mat i det gröna köket

Jamais, Michel

Den inofficiella Harry Potter-kokboken

Bucholz, Dinah

Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : Bakning och känslor genom naturen

Feldt, My

Rullrån och tankebrus : en bakbok för livet och döden

Feldt, My

Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat

Nilsson, Mats-Eric; Ennart, Henrik