Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Agatha Raisin – Delikata lögner i Cotswold Hills (äänikirja)

Agatha Raisin säger upp sig från sin PR-firma i London, säljer sin lägenhet och bestämmer sig för att prova på livet som småstadsbo i den lilla byn Carsely, beläget i pittoreska Cotswold Hills. Men livet som förtidspensionerad blir inte riktigt som hon tänkt sig. Hon är van vid ett högt tempo och att få som hon vill, och för att inte dö av uttråkning bestämmer hon sig för att delta i en lokal baktävling.

Agatha har dock aldrig bakat något i sitt liv, men det är väl ingen som skulle misstänka att hennes quiche är inhandlad i London? När hennes bidrag ratas av domaren Cummings-Brown blir det inte riktigt den succé Agatha väntat sig, särskilt inte när domaren kolar vippen efter att ha smakat på hennes – tydligen – förgiftade quiche. Om hon tyckte att hon fick ett dåligt mottagande av invånarna i Carsely innan så var det småpotatis jämfört med nu, och när hon börjar få obehagliga meddelanden skickade till sig misstänker hon att det hör ihop med dödsfallet. Agatha Raisin måste gå till botten med mysteriet med det förgiftade bakverket, innan hon står näst på tur...

"Agatha Raisin – Delikata lögner i Cotswold hills" är första boken om M.C. Beatons älskade detektiv Agatha Raisin.M.C. Beaton (1936-2019) är den internationellt bästsäljande författaren till både Agatha Raisin- och Hamish Macbeth-serierna, såväl som flera populära historisk romance-serier. Hennes böcker har översatts till 17 språk och hennes Agatha Raisin-mysterier har blivit till TV-serie.

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla

Valitettavasti tätä ei ole saatavana

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Agatha Raisin – Delikata lögner i Cotswold Hills

Beaton, M.C.

Kärlekens dans

Beaton, M.C.

Kärlekens dans

Beaton, M.C.

Den franske greven

Beaton, M.C.

Den franske greven

Beaton, M.C.