Seitsemän oikein : jännitysromaani / Vesa Vanhanen

  Seitsemän oikein : jännitysromaani / Vesa Vanhanen

  Vanhuksen raaka murha sotkee maaseudun idylliä. Tapausta selvittämään lähtee rikosylikonstaapeli Konttinen Lahdesta apureineen.
  Tapaus on hankala, joten Konttinen joutuu käyttämään kaikki kykynsä sen ratkaisemiseksi. Apulaisena häärää rikoskonstaapeli Mujunen, jolla tuntuisi olevan myös jotain omituista meneillään yksityiselämässään. Konttisella itsellään on huolia kotitalonsa home-epäilystä, mutta murhan selvittäminen menee etusijalle.
  Murhaajan henkilöllisyys ja motiivi ovat vain tekijän tiedossa, mutta pikkuhiljaa syyllisen profiili alkaa hahmottua. Konttinen joutuu pohtimaan, mikä merkitys on kadonneilla valokuvilla tai lunastamatta jääneellä lottovoitolla. Yllättävien käänteiden jälkeen ratkaisevat todisteet osoittavat syyllisen.
  Seitsemän oikein on lahtelaisen Vesa Vanhasen (s. 1966) esikoisteos. Leipätyönään Vanhanen opettaa historiaa ja yhteiskuntaoppia yläasteella. Vapaa-aikanaan hän kirjoittaa ja remontoi vanhoja rakennuksia.

  Konttinen, Pekka (fikt.) poliisikirjallisuus rikoskirjallisuus murha tutkimus salaisuudet menneisyys asukkaat kylät Hämeenkoski ylikonstaapelit vanhainkodit

  Myllylahti
  FIN EISBN:9789522024312

  Kiinnostaisiko myös...