Arki helpommaksi – 30 mindfulness-harjoitusta lievittämään stressiä

  Arki helpommaksi – 30 mindfulness-harjoitusta lievittämään stressiä / Melissa Georgiou (äänikirja)

  Mindfulness on yksinkertaista, mutta voiko se myös olla helppoa? Vastaus on kyllä! Lievitä stressiäsi tämän hauskan ja ytimekkään äänikirjan parissa!
  Arki helpommaksi -äänikirja antaa suoria arjen vinkkejä, miten lievittää omaa stressiä ja selviytyä paremmin arjen haasteista ja epämiellyttävistä tunnetiloista.
  Tämä äänikirja tarjoaa käytännön harjoituksia arkisiin stressiä aiheuttaviin tilanteisiin. Ajattele äänikirjaa ystävällisenä oppaana matkalla parhaimmaksi itseksi vain viidessä minuutissa päivässä! Mindfulness on tutkittu tapa, joka vähentää omaa stressiä ja lisää onnellisuutta elämässä. Kirjan avulla opit saavuttamaan mielenrauhan ilman, että sinun pitää pakata laukkusi ja muuttaa luostariin Himalajalle.
  Sano kyllä: Käytännön harjoituksille Tunne-elämän tasapainolle Helpolle mindfulnessille Sisäiselle rauhalle
  Sano ei: Loputtomalle meditaatiolle Tunnemyrskyille Tylsälle mindfulnessille Stressille
  Melissa Georgiou, KM, on tavallinen ihminen, joka arvostaa yksinkertaista elämää. Hän rakastaa tuijotella taivasta, hikoilla saunan lauteilla ja ihmetellä Suomen kylmää säätä. Melissa on opiskellut ja opettanut mindfulnessia jo vuosia. Hän kyllästyi ystäviensä jatkuviin pyyntöihin kertoa lisää aiheesta, tai ehkä hänen ystävänsä kyllästyivät, kun Melissa puhui aiheesta jatkuvasti – tämä jäänee epäselväksi. Joka tapauksessa, Melissa kirjoitti kaiken oleellisen aiheesta tähän kirjaan ja nyt kaikki voivat olla ihan hiljaa.

  Mindfulness Mindfulness harjoitukset Meditaatio jooga Itsensä kehittäminen Self-help Tietoinen läsnäolo

  Book Garden 1.painos
  FIN EISBN:9789527321287

  Kiinnostaisiko myös...