Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek

Mimoosan vuosi

Suomalais-intialainen Gita on päätynyt asumaan Provenceen ranskalaisen toimittajan Andrén kanssa. Kun Gita päätti vuotta aikaisemmin lähteä Andrén matkaan, hän sanoi hyvästit entiselle elämälleen. Avioliitto ja vanha työpaikka saivat jäädä.

Nyt ensimmäinen rakkaudentäyteinen vuosi on tullut päätökseensä. Gitaa häiritsee se, että André on edelleen tekemisissä ex-vaimonsa Marien kanssa. Vaaleanpunaiset lasit ovat pudonneet silmiltä, ja Gitan on aika tehdä tiliä omista valinnoistaan – mitä Gita haluaa elämältään ja puolisoltaan?

Nina Banerjee-Louhija (s. 1940) on suomalainen kirjailija, jonka isä oli intialainen ja äiti suomalainen. Banerjee-Louhija on koulutukseltaan lääkäri, mutta hän on työskennellyt jo pitkään ensisijaisesti kirjailijana. Hän on julkaissut uransa aikana mittavan määrän kirjallisuutta niin aikuisille kuin myös lapsille.

Aistikkaissa Gita Royn elämästä kertovissa romaaneissa liikutaan niin Intian auringon alla kuin myös Suomessa ja Ranskassa. Kirjailija Nina Banerjee-Louhija on myöntänyt, että Gita Roy on hänen alter egonsa.

Fås med följande bibliotekskort


Korsnäs, Kristinestad-Kristiinankaupunki, Kronoby-Kruunupyy, Larsmo-Luoto, Malax-Maalahti, Korsholm-Mustasaari, Närpes-Närpiö, Pedersöre-Pedersören kunta, Jakobstad-Pietarsaari, Nykarleby-Uusikaarlepyy, Vorå-Vöyri
Fredrika-kirjastot.

Askola, Hanko-Hangö, Ingå-Inkoo, Lapinjärvi-Lappträsk, Loviisa-Lovisa, Myrskylä-Mörskom, Pornainen-Borgnäs, Porvoo-Borgå, Pukkila, Raseborg-Raasepori, Sipoo-Sibbo, Siuntio-Sjundeå
Helle-kirjastot.

Kirkkonummi-Kyrkslätt
Kirkkonummi.

Juankoski, Kaavi, Kuopio, Tuusniemi
Kuopion verkkokirjasto.

Leppävirta
Leppävirta.

Iisalmi-Idensalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi, Tervo, Vesanto, Vieremä
Rutakko-kirjastot.

Du kan också vara intresserad av dessa...

Sinä se olet

Banerjee-Louhija, Nina

Valkoisen orkidean maa

Banerjee-Louhija, Nina

Valon kantaja

Banerjee-Louhija, Nina

Etsikkoaika

Banerjee-Louhija, Nina

Hiekkakello

Banerjee-Louhija, Nina