Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek

Sinä se olet

Puoliksi intialainen, puoliksi suomalainen Gita Roy on asunut jo seitsemän vuotta Ranskassa. Seurana on kumppani André. Yhtäkkiä Gita huomaa, että on hukannut itsensä Ranskan-vuosien aikana. Maasta on tullut tuttu, mutta itsestä vieras. Kuka hän on, mitä hän haluaa? Intialainen verenperintö ei jätä kirjailijaksi ryhtynyttä Gitaa rauhaan. Pian Gita huomaa, ettei ole enää varma, mikä hänen kirjoittamassaan romaanikäsikirjoituksessa on fiktiota ja mikä ei.

Nina Banerjee-Louhija (s. 1940) on suomalainen kirjailija, jonka isä oli intialainen ja äiti suomalainen. Banerjee-Louhija on koulutukseltaan lääkäri, mutta hän on työskennellyt jo pitkään ensisijaisesti kirjailijana. Hän on julkaissut uransa aikana mittavan määrän kirjallisuutta niin aikuisille kuin myös lapsille.

Aistikkaissa Gita Royn elämästä kertovissa romaaneissa liikutaan niin Intian auringon alla kuin myös Suomessa ja Ranskassa. Kirjailija Nina Banerjee-Louhija on myöntänyt, että Gita Roy on hänen alter egonsa.

Fås med följande bibliotekskort


Korsnäs, Kristinestad-Kristiinankaupunki, Kronoby-Kruunupyy, Larsmo-Luoto, Malax-Maalahti, Korsholm-Mustasaari, Närpes-Närpiö, Pedersöre-Pedersören kunta, Jakobstad-Pietarsaari, Nykarleby-Uusikaarlepyy, Vorå-Vöyri
Fredrika-kirjastot.

Askola, Hanko-Hangö, Ingå-Inkoo, Lapinjärvi-Lappträsk, Loviisa-Lovisa, Myrskylä-Mörskom, Pornainen-Borgnäs, Porvoo-Borgå, Pukkila, Raseborg-Raasepori, Sipoo-Sibbo, Siuntio-Sjundeå
Helle-kirjastot.

Kirkkonummi-Kyrkslätt
Kirkkonummi.

Juankoski, Kaavi, Kuopio, Tuusniemi
Kuopion verkkokirjasto.

Leppävirta
Leppävirta.

Iisalmi-Idensalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi, Tervo, Vesanto, Vieremä
Rutakko-kirjastot.

Du kan också vara intresserad av dessa...

Mimoosan vuosi

Banerjee-Louhija, Nina

Valkoisen orkidean maa

Banerjee-Louhija, Nina

Valon kantaja

Banerjee-Louhija, Nina

Etsikkoaika

Banerjee-Louhija, Nina

Hiekkakello

Banerjee-Louhija, Nina