Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek

Vegansk hemkunskap

Det här är boken för dig som är nyfiken på vegansk matlagning, men kanske inte riktigt vet var du ska börja. Gustav Johansson, som driver Sveriges största veganska blogg ”Jävligt gott”, berättar här om tekniker och råvaror och visar hur du kan använda dem på olika sätt. Recepten är enkla – de innehåller sällan fler än sju ingredienser och är klara på omkring 30 minuter – och precis som i Gustavs tidigare böcker är de förstås också jävligt goda. Oavsett om du är ny i köket, redan lagar veganskt men vill hitta nya genvägar eller har velat prova men tyckt att det verkar krångligt så finns det något för dig i ”Vegansk hemkunskap”.

Fås med följande bibliotekskort

Ej tillgänglig.

Du kan också vara intresserad av dessa...

Vardagsvego för alla! : snabba och lättlagade vegorecept för vardagen

Porat, Sofia von

Vino vego : så kombinerar du vin och mat i det gröna köket

Jamais, Michel

Vegan på 5 ingredienser

Barje, Siri

Baka i långpanna deluxe

Skattberg, Frida

Skörda, lagra, laga

Wätterbäck, Johannes; Lundén, Theres