Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek

Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta

Erilainen ruokakirja. Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin. Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.

Otava 1. utgåva
FIN EISBN: 9789511439615

Fås med följande bibliotekskort

Ej tillgänglig.

Du kan också vara intresserad av dessa...

Lautasta laajemmalta

Rauramo, Ulla

Mieliruokaa

Karlsson, Sara

Ruoka, valta ja nälkä 1900-luvun diktatuureissa

Sutinen, Ville-Juhani; Lemetyinen, Jarkko; Kurttila, Arttu

Ruoka, valta ja nälkä 1900-luvun diktatuureissa

Sutinen, Ville-Juhani; Lemetyinen, Jarkko

Pietar.in keittiössä

Ahtiainen, Pietari