Skip to main content
All libraries

Middag i en gryta

En av Sveriges största matprofiler, prisade kocken Tareq Taylor, kommer här med en ny kokbok full av grytor. En gryta sköter sig mer eller mindre själv på spisen och gör att du kan ägna dig åt gästerna i stället för åt matlagning. Så använd kastrullen modell större eller grytan som står där i köksskåpet – ofta! Visst kan det ta lite tid att få till det där möra köttet som smälter i munnen, men medan grytan puttrar kan du ju göra helt andra saker. Ett stort plus med grytor är att de ofta kan förberedas och lagas i förväg, ett annat är att de efter någon dag smakar ännu bättre. Och med Tareq Taylors omisskännliga smaksäkerhet och kryddning från jordens alla hörn kan det förstås inte bli annat än gott, oavsett om grytan är grön eller innehåller kött, fågel eller fisk.

SWE EISBN: 9789178873449

Available with these library cards


Espoo-Esbo, Helsinki-Helsingfors, Kauniainen-Grankulla, Vantaa-Vanda
Helmet-kirjastot.

You may be interested in...

Det goda livet : Maten som gör skillnad för din hälsa

Taylor, Tareq; Ask, Sara

Mat som gör gott : ny vardag med Tareq Taylor

Taylor, Tareq

Vino vego : så kombinerar du vin och mat i det gröna köket

Jamais, Michel

Mat på en plåt : smarta middagar och andra enkla ugnsrätter

Taylor, Tareq

Under a Mackerel Sky

Stein, Rick