Skip to main content
All libraries

Promentor - kielikurssit / språkkurser / language courses

Promentor sisältää perus- ja erikoiskursseja kielten opiskeluun. Kurssit ovat interaktiivisia ja sovelutuvat itsenäiseen opiskeluun, jolloin opiskelija saa palautetta suoriutumisestaan. Kursseilla voi myös harjoitella puhetta ja ääntämystä. Palvelu sisältää myös suomen kielen kursseja maahanmuuttajille.

Kirjautumiseen tarvitaan kirjastokortti ja pin-koodi. Kielikurssit toimivat nettiselaimessa tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Käyttöön tarvitaan nettiyhteys.

Promentor innehåller språkkurser, både på grundnivå och på avancerad nivå. Kurserna är interaktiva och passar bra för självständiga studier. Tjänsten innehåller också språkkurser i finska för invandrare.

Promentor offers basic and advanced language courses. Courses are interactive and suitable for independent study. You can also study Finnish with Promentor.

Available with these library cards


Espoo-Esbo, Helsinki-Helsingfors, Kauniainen-Grankulla, Vantaa-Vanda
Helmet-kirjastot.

Kaarina-S:t Karins, Kustavi-Gustavs, Laitila, Lieto-Lundo, Masku, Mynämäki, Naantali-Nådental, Nousiainen-Nousis, Paimio-Pemar, Pyhäranta, Raisio-Reso, Rusko, Salo, Sauvo-Sagu, Taivassalo-Tövsala, Turku-Åbo, Uusikaupunki-Nystad, Vehmaa
Vaski-kirjastot.

You may be interested in...

Kevyt latinan kielioppi

Korpela, Jukka K.

Lingonet - kielikurssit / språkkurser / language courses

Verkko-opettaja

Suominen, Riitta

Kaikkien yhteinen eKirjasto – aina mukana, aina auki

Verkko-opettaja

Suominen, Riitta