Sattumalta sinun

  Sattumalta sinun / Veera Vaahtera

  Riemastuttavan hauska tarina elämän oikullisuudesta!

  Mitä jos kaikkea ei voikaan hallita? Mitä tapahtuu, jos päästää huolistaan irti ja antaa elämän kuljettaa?

  Karoliinan elämässä alkaa uusi vaihe, kuten akateemisen pätkätyöläisen uralla usein aiemminkin. Hän on jättänyt pitkäaikaisen poikaystävänsä Villen ja saanut mielenkiintoisen työprojektin filosofian laitokselta. Karoliina panee tuulemaan yliopiston käytävillä, mutta mitä kiivaammin hän yrittää uudistaa laitoksen luutuneita käytäntöjä, sitä voimakkaampaa vastustusta hän kohtaa. Muutoksia jarruttavat myös ex-anoppi, jonka mielestä Karoliinan ja Villen olisi syytä palata välittömästi yhteen, sekä siviilipalvelusmies Matias, joka suhtautuu Karoliinan hankkeisiin aivan liian rennosti.

  Veera Vaahtera on kirjailija Pauliina Vanhatalon viihteellinen alter ego, jonka viimeisin romaani on Rakkautta, vahingossa (2013). Vanhatalo-Vaahtera asuu vanhassa Raahessa, 1800-luvun hirsirakennuksessa, joka toimi aikoinaan henkikirjoittajan talona. Kirjailijan tärkein vapaa-ajan harrastus onkin opetella käyttämään sorkkarautaa, porakonetta ja tapettiliisteriä.

  Romantiikka psykologiset romaanit chick lit kehitysromaanit rakkausromaanit huolestuneisuus naiset ihmissuhteet elämänmuutokset rakastuminen työtoverit entiset kumppanit työpaikat yliopistot

  Tammi 1.edition
  FIN EISBN:9789513182878

  You may be interested in...