Herkutellen luonnossa : kuivatuotteista kunnon eväät

    Herkutellen luonnossa : kuivatuotteista kunnon eväät / Raija Hentman

    Herkutellen luonnossa - kuivatuotteista kunnon eväät on kattava tietopaketti erilaisten ruoka-aineiden kuivattamisesta ja retkikeittimin valmistettavista herkullisista aterioista. Kirjassa käydään läpi myös retkelle valmistautuminen, tuotteiden pakkaaminen, kuivurit, keittovälineet, energian lähteet ja tarve, ruoka-aineiden säilyttäminen sekä erikoisruokavaliot. Retken odotetuin hetki on aina ruokatauko. Kaikki kirjan yli 300 reseptiä ovat saaneet nimensä ja muotonsa todellisissa retkiolosuhteissa. Ohjeet sopivat niin retkeilijöille, veneilijöille, melojille, pyöräilijöille kuin leirintämatkailijoille ja mökkielämää viettäville - kaikille jotka laittavat ruokaa kotikeittiötä alkeellisemmissa olosuhteissa. “Valmistusohjeista näkee, että kirjoittaja on paneutunut ruokien tekemiseen retkioloissa. Ohjeissa ei kikkailla vaan esitellään tarvittavat työvaiheet.” - Retki-lehti ”Vaikka kirja on tehty ennen muuta retkimuonien säilöjälle, se kyllä palvelee mainiosti myös tavallista kotitarvekuivaajaa.” - Savon Sanomat Plus

    ruokien kuivattaminen ruokaohjeet keittokirjat ruoanvalmistus kuivatut elintarvikkeet ruoka-aineet kuivaus retkeily kausiruoka ruokatalous raakaravinto riistaruoat kasvisravinto laktoosi-intoleranssi keitot erikoisruokavaliot retkeilyvarusteet

    Sitruuna Kustannus Oy 4.edition
    FIN EISBN:9789525701951

    You may be interested in...