Skip to main content
All libraries

Herkutellen luonnossa - kuivatuotteista kunnon eväät

Herkutellen luonnossa - kuivatuotteista kunnon eväät on kattava tietopaketti erilaisten ruoka-aineiden kuivattamisesta ja retkikeittimin valmistettavista herkullisista aterioista. Kirjassa käydään läpi myös retkelle valmistautuminen, tuotteiden pakkaaminen, kuivurit, keittovälineet, energian lähteet ja tarve, ruoka-aineiden säilyttäminen sekä erikoisruokavaliot. Retken odotetuin hetki on aina ruokatauko. Kaikki kirjan yli 300 reseptiä ovat saaneet nimensä ja muotonsa todellisissa retkiolosuhteissa. Ohjeet sopivat niin retkeilijöille, veneilijöille, melojille, pyöräilijöille kuin leirintämatkailijoille ja mökkielämää viettäville - kaikille jotka laittavat ruokaa kotikeittiötä alkeellisemmissa olosuhteissa. “Valmistusohjeista näkee, että kirjoittaja on paneutunut ruokien tekemiseen retkioloissa. Ohjeissa ei kikkailla vaan esitellään tarvittavat työvaiheet.” - Retki-lehti ”Vaikka kirja on tehty ennen muuta retkimuonien säilöjälle, se kyllä palvelee mainiosti myös tavallista kotitarvekuivaajaa.” - Savon Sanomat Plus

Sitruuna Kustannus Oy 4. edition
FIN EISBN: 9789525701951

Available with these library cards

Not available.

You may be interested in...

Uusi Etelä-Suomen retkeilyopas 1: Luontokohteita Helsingistä länteen

Hentman, Raija

Uusi pääkaupunkiseudun retkeilyopas

Hentman, Raija

Uusi Etelä-Suomen retkeilyopas 1

Hentman, Raija

Etelä-Suomen retkeilyopas 2

Hentman, Raija

Uusi pääkaupunkiseudun retkeilyopas

Hentman, Raija