Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek

ePress: kotimaisia sanomalehtiä / inhemska dagstidningar / domestic newspapers

Tutustu ePress- palveluun, käyttö kirjaston tiloissa.

ePress sisältää laajan valikoiman suomenkielisiä sanomalehtiä. Palvelua voi käyttää joko kirjastojen asiakaskoneilla, tai omilla laitteilla kirjaston tarjoamassa langattomassa verkossa. Palvelu tarjoaa monipuoliset hakumahdollisuudet tiedonhakuun.
ePress erbjuder ett brett urval av inhemska dagstidningar. Du kan använda tjänsten på bibliotekets kunddatorer eller via din egen apparat då du är uppkopplad till bibliotekets trådlösa nätverk.
ePress offers facsimile editions of more than 200 Finnish local and regional newspapers, ready to read as soon as the newspapers have been printed. You can read newspapers only on the library's customer computers or via your own or library's mobile devices using the library's wireless network.