Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek

Varjojen voima: kortit, rituaalit ja myyttien naiset

Kiehtova sukellus maagisiin rituaaleihin. Korttien nostaminen, sulkarituaali, voimakivet ja rohdokset ovat keinoja kutsua maagisia voimia ja herätellä henkistä tietoa. Tässä kirjassa oppaina toimivat myyttien naiset. Suden jäljillä kulkeva luunainen La Loba, kuoleman ja hedelmällisyyden jumalatar Kali sekä yön ja elämän risteyksien jumalatar Hekate viitoittavat tietä alitajuntaan sukeltavalla polulla. Teos inspiroi kutsumaan varjojen villit voimat hoitamaan mielta ja kehoa. Psyykea tasapainottava varjotyoskentely ja feminiinin alkuvoiman loytaminen avaavat elaman maagisen ulottuvuuden osaksi arkea.

Otava 1. utgåva

Fås med följande bibliotekskort

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski
Keski-kirjastot.