Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek

Råsöt

Njut av bakverk med gott samvete!

I den spektakulärt vackra boken Råsöt hittar du oemotståndliga växtbaserade sötsaker fria från gluten, soja och raffinerat socker. Frossa i fudge, tryfflar, bars, pajer, tårtor och cheesecakes skapade av ingredienser från naturens skafferi, fullproppade med smak.

Här finns allt, från sådant som du svänger ihop på 15 minuter till sofistikerade efterrätter och tårtor att bjuda på när du vill servera något som imponerar med extra allt. Den enda utrustning som behövs är blender, matberedare och frys.

Recepten är pedagogiskt upplagda och alla recept innehåller information om svårighetsgrad och tidsåtgång. Bokens fantastiska fotografier är tagna av Ulrika Ekblom och bakom layout och design står Josefin Tolstoy.

VIKTORIIA RUMIANTSEVA är certifierad raw- & vegan pastry chef och grundare av S-Foodies Hälsokonditori i Uppsala ett företag som både producerar egna hälsosamma desserter och choklad samt utbildar andra passionerade bagare från hela världen. Viktoriia är även en uppskattad föreläsare på bland annat Handelshögskolan i Stockholm där hon delar med sig av sin kunskap om mat och hälsa. På Instagram inspirerar hon sina följare att ändra sin syn på hälsa genom att dela med sig av recept, slå hål på gamla hälsomyter och berätta om sitt liv som mamma och egenföretagare.

Röster om boken:

"Recepten är tydliga och lätta att följa, tonen är personlig och uppmuntrande. Boken är illustrerad med vackra bilder i en dov färgskala som ger ett elegant intryck." Bibliotekstjänst



EPUB3: Fixed format

Fås med följande bibliotekskort

Ej tillgänglig.

Du kan också vara intresserad av dessa...

Bamses bakbok

Adolfsson, Susanne

Den inofficiella Harry Potter-kokboken

Bucholz, Dinah

Vino vego : så kombinerar du vin och mat i det gröna köket

Jamais, Michel

Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat

Nilsson, Mats-Eric; Ennart, Henrik

Baka i långpanna deluxe

Skattberg, Frida