Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek

Kuin varjo kuvastimessa

Suomalais-intialainen Gita asuu Ranskassa André-nimisen puolisonsa kanssa. Suhde ei kuitenkaan ole täysin mallillaan, sillä aviopuolison sijaan Gitan ajatukset täyttää muuan Nicolás – mies, jonka Gita on tavannut vuosia sitten ja jota hän ei ole voinut unohtaa. Nicolás on taistellut yhdessä Che Guevaran kanssa Kuubassa; miehen historia on äärimmäisen kiinnostava. Niinpä Gita haluaa matkustaa Kuubaan, kirjoittaa kirjan Nicolásista sekä ottaa selvää, onko heidän välillään edelleen kemiaa.

Nina Banerjee-Louhija (s. 1940) on suomalainen kirjailija, jonka isä oli intialainen ja äiti suomalainen. Banerjee-Louhija on koulutukseltaan lääkäri, mutta hän on työskennellyt jo pitkään ensisijaisesti kirjailijana. Hän on julkaissut uransa aikana mittavan määrän kirjallisuutta niin aikuisille kuin myös lapsille.

Aistikkaissa Gita Royn elämästä kertovissa romaaneissa liikutaan niin Intian auringon alla kuin myös Suomessa ja Ranskassa. Kirjailija Nina Banerjee-Louhija on myöntänyt, että Gita Roy on hänen alter egonsa.

Fås med följande bibliotekskort


Korsnäs, Kristinestad-Kristiinankaupunki, Kronoby-Kruunupyy, Larsmo-Luoto, Malax-Maalahti, Korsholm-Mustasaari, Närpes-Närpiö, Pedersöre-Pedersören kunta, Jakobstad-Pietarsaari, Nykarleby-Uusikaarlepyy, Vorå-Vöyri
Fredrika-kirjastot.

Askola, Hanko-Hangö, Ingå-Inkoo, Lapinjärvi-Lappträsk, Loviisa-Lovisa, Myrskylä-Mörskom, Pornainen-Borgnäs, Porvoo-Borgå, Pukkila, Raseborg-Raasepori, Sipoo-Sibbo, Siuntio-Sjundeå
Helle-kirjastot.

Kirkkonummi-Kyrkslätt
Kirkkonummi.

Juankoski, Kaavi, Kuopio, Tuusniemi
Kuopion verkkokirjasto.

Leppävirta
Leppävirta.

Iisalmi-Idensalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi, Tervo, Vesanto, Vieremä
Rutakko-kirjastot.

Du kan också vara intresserad av dessa...

Sinä se olet

Banerjee-Louhija, Nina

Mimoosan vuosi

Banerjee-Louhija, Nina

Valkoisen orkidean maa

Banerjee-Louhija, Nina

Merinoita

Banerjee-Louhija, Nina

Yöt minun omiani

Banerjee-Louhija, Nina