Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek

Jakautuuko Suomi? Eriarvoisuus tutkijoiden, toimittajien ja taiteilijoiden silmin

Miten yhteiskunnan eriarvoistuminen näkyy 2010-luvun Suomessa? Miten toimittajat, tutkijat ja taiteilijat voivat yhteistyössä lisätä ymmärrystämme eriarvoisuudesta?

Koneen Säätiö rahoitti Jakautuuko Suomi? -ohjelmassa pariakymmentä yhteishanketta, joissa sekä tutkittiin suomalaista yhteiskuntaa että avattiin tutkimustietoa laajemmalle yleisölle.

Kirjassa hankkeita toteuttaneet tutkijat ja toimittajat valottavat eriarvoisuutta ja sen mekanismeja leipäjonoissa, lähiöissä, vastaanottokeskuksissa ja verkossa. Miten eriarvoisuus vaikuttaa nuorten, vanhusten ja kaikkein rikkaimman promillen ­elämään?

Kirjoittajat pohtivat myös sitä, miten tutkimusta, journalismia ja taidetta yhdistävät hankkeet voivat tuoda uusia näkökulmia yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Kirjoittajia ovat mm. Maria Ohisalo, Heikki Hiilamo, Reetta Räty, Inkeri Koskinen, Hannele Huhtala, Tapio Nykänen, Laura Ahva ja Mikko Hautakangas.

Into Kustannus 1. utgåva
FIN EISBN: 9789523510890

Fås med följande bibliotekskort


Akaa, Hämeenkyrö-Tavastkyro, Ikaalinen-Ikalis, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala-Birkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere-Tammerfors, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat-Virdois, Ylöjärvi
Piki-kirjastot.

Du kan också vara intresserad av dessa...

Mitä mieltä Suomessa saa olla : suvaitsevaisto vs. arvokonservatiivit

Hamilo, Marko

Mitä mieltä Suomessa saa olla : suvaitsevaisto vs. arvokonservatiivit

Hamilo, Marko

Paska Suomi

Pursiainen, Heikki

Paska Suomi

Pursiainen, Heikki

Tutkimus ja päätöksenteko hyvinvointivaltiossa

Uusitalo, Hannu