Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek

Teatteriin! Ida Aalbergin nuoruus : Suomen historian nuoria merkkinaisia (ljudbok)

Ida Emilia Aalberg syntyi vuonna 1857 pienessä Leppäkosken kylässä Janakkalassa. Aalberg kasvoi peltojen ja kuohuvien koskien varrella vilkkaaksi tytöksi, jonka lapsuutta leimasivat Suomen kielen ja kulttuurin herääminen. Kun Aalberg 16-vuotiaana näytteli paikallisissa teatteriesityksissä, hänet huomattiin heti. Hänen elämänsä muuttui täysin, ja hänen mielensä valtasi vain yksi tavoite: lavan valloittaminen. Teatteriin! Ida Aalbergin nuoruus on Raili Mikkasen elämäkertaromaani kuuluisasta suomalaisesta näyttelijättärestä. Historiallinen romaani tarkastelee Aalbergin nuoruutta 1800-luvun jälkipuoliskolla. Teos on osa Mikkasen nuorille tarkoitettua kirjasarjaa merkittävistä suomalaisista naishenkilöistä.

Saga Egmont 1. utgåva

Fås med följande bibliotekskort

Enonkoski, Heinävesi, Hirvensalmi, Joroinen-Jorois, Juva, Mikkeli-S:t Michel, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna-Nyslott, Varkaus
Lumme-kirjastot.