Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek

Kuiskauksia tuulessa : Virgin River (ljudbok)

Osa HarperCollins Nordicin tuotantoa

Virgin Riverin tiivis yhteisö on ollut vuosien varrella turvapaikka useammallekin eksyneelle sielulle, ja siellä on aina tilaa vielä yhdelle...

Syyttäjä Brie Sheridan saapuu pieneen Virgin Riverin kaupunkiin hakeakseen turvaa rankkojen kokemustensa jälkeen. Aivan kuin siinä ei olisi ollut jo tarpeeksi kestämistä, että hänen miehensä jätti hänet - hänen parhaan ystävänsä vuoksi - hän joutui raa'asti pahoipidellyksi. Nyt hän vain haluaisi olla rauhassa veljensä Jackin ja tämän perheen lähellä. Suunnitelmat menevät kuitenkin uusiksi, kun hän tapaa veljensä ystävän, ex-poliisi Mike Valenzuelan. Hän ei vain voi vastustaa miestä.

Mike on eronnut kahdesti ja hänen entisten rakastajattarien lista on pitkä. Nyt hän kaipaa sitoutumista ja loppuelämänsä kestävää rakkautta. Kaikki palaset loksahtavat paikoilleen, kun hän tapaa Brien. Hänen on edettävä varovasti valloittaakseen Brien sydämen ja vakuuttaakseen tämän veljen siitä, että hulttiopäivät ovat mennyttä elämää.

Pian kaikki saavat kuitenkin muuta ajateltavaa. Kaupungin kätilö, Mel, kohtaa useamman nuoren naisen, jotka on huumattu ja raiskattu, ja pyytää Brien ja Miken apuun. Voivatko he kokemuksensa avulla löytää tekijän ennen kuin uhrien määrä kasvaa?

Harlequin 1. utgåva
FIN EISBN: 9789177211556

Fås med följande bibliotekskort


Imatra, Lappeenranta-Villmanstrand, Lemi, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari
Heili-kirjastot.

Du kan också vara intresserad av dessa...

Peiton paikka

Nuotio, Eppu

Kirjeystäviä

Owetz, Eli Åhman; Ala-Tauriala, Meri; Piiparinen, Anniina

Auringonnousun aikaan

Carr, Robyn; Kuusela, Virpi; Piiparinen, Anniina

Missä elämä odottaa

Carr, Robyn; Kuusela, Virpi; Piiparinen, Anniina

Kesä ilman miehiä : Otavan kirjasto

Hustvedt, Siri; Rikman, Kristiina