Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek

Koirailoa: Rakkautta, rapsutuksia ja räntälenkkejä (ljudbok)

Vetoavia katseita, tosi tosi märkiä pusuja ja pitkiä yhteisiä kävelyretkiä - ihmisen ja koiran yhteiseloa parhaimmillaan. Suloinen pentu pyöräyttää arjen rutiinit uusiksi kuin ihmislapsi konsanaan, eikä elämä ole aina pelkkää hännänheilutusta. Uskollisen ystävän tuki, vilpitön elämänilo ja kiintymys hellyttävät silti paatuneimmankin sydämen. Koirailoa-kirjassa Jaana-Mirjam Mustavuori kirjoittaa mukaansatempaavasti koiran omistajan elämästä myötä- ja vastakarvoineen. Käsittelyyn pääsee koko yhteisen elämän kirjo pennun kotiutumisesta yhteisiin arkeen, vapaa-aikaan ja haikeisiin jäähyväisiin. Teos tarjoaa riemastuttavan lukukokemuksen ja verratonta vertaistukea kaikille koiran ystäville. Jaana-Mirjam Mustavuori on vapaa kirjoittaja, kääntäjä ja kehotietoisuuskouluttaja. Peruskoulutukseltaan hän on juristi. Hän on kirjoittanut useita teoksia hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Mustavuoren lapsuusvuosien kasvukumppani oli Dina-rottweiler, ja aikuiselämän iloja ja suruja hän on jakanut viimeiset 17 vuotta havannankoira Nonon kanssa.

Fås med följande bibliotekskort

Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki-Storå, Isokyrö-Storkyro, Karijoki-Bötom, Kaskinen-Kaskö, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Laihia-Laihela, Lappajärvi, Lapua-Lappo, Perho, Seinäjoki, Soini, Teuva-Östermark, Veteli-Vetil, Vimpeli, Ähtäri-Etseri
Eepos-kirjastot.

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski