Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek

Kohti korkeuksia: ajatusmatkalla avaruudessa (ljudbok)

Avaruus on lähempänä kuin luulisi. Matkaa lähiavaruuden alkuun on vain 100 kilometriä - tosin maanpinnasta kohtisuoraan ylöspäin ja painovoimaa vastaan. Tämän kirjan lukija pääsee matkalle kosmokseen ilman avaruusrakettia. Tarina alkaa alkuräjähdyksestä, jonka kaikuja kuulemme yhä, etenee kohti nykyhetkeä ja jatkaa tuntemattomaan tulevaisuuteen. Matkaoppaana toimii Marcus Rosenlund, jolla on taito kirjoittaa vetävästi ja ymmärrettävästi jopa suhteellisuusteoriasta tai avaruusrakettien toimintaperiaatteista. Kirjan aiheita ovat muun muassa kaiken teoria, maaginen magnetismi ja avaruudellisen takapihamme aarreaitta eli asteroidivyöhyke. Saamme tietää niin kuumatkoista kuin nykyisestä avaruuskilvasta, jonka seuraavana etappina on Mars.

Kustantamo S&S 1. utgåva

Fås med följande bibliotekskort

Imatra, Lappeenranta-Villmanstrand, Lemi, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari
Heili-kirjastot.