Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek

Kohtalon voima, sydämen kaipaus (ljudbok)

Mariannen sydän on särkynyt. Hänen poikaystävänsä Johannes on kuollut, eikä suku kutsunut Mariannea edes hautajaisiin. Miksi perhe haluaa sulkea Mariannen ulkopuolelle? Eikö hänellä ole samanlaista oikeutta surra kuin niillä, jotka ovat tunteneet Johanneksen pidempään? Kun Marianne tutustuu Johanneksen hyvään ystävään Tuomakseen, Johanneksen perheen mysteerit alkavat aueta hänelle. Pian Mariannen ja Tuomaksen välille muodostuu ainutlaatuinen side.

Niina Mero tunnetaan romaaneistaan Englantilainen romanssi ja Romanssin sankari. Hän on kirjoittanut Nora Niemi -nimellä romanttisia pienoisromaaneja, jotka on julkaistu vuosina 2008-2018.

Fås med följande bibliotekskort

Kimitoön-Kemiönsaari, Pargas-Parainen
Blanka-kirjastot.

Korsnäs, Kristinestad-Kristiinankaupunki, Kronoby-Kruunupyy, Larsmo-Luoto, Malax-Maalahti, Korsholm-Mustasaari, Närpes-Närpiö, Pedersöre-Pedersören kunta, Jakobstad-Pietarsaari, Nykarleby-Uusikaarlepyy, Vorå-Vöyri