Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek
  1. Barernas New York

    Gahne, Mia
    Karavan förlag

    Mia Gahne talar sig varm för barernas New York. En värld utan begränsningar, vare sig det gäller ålder, inkomst, hudfärg eller religion. Ingen dömer, allt är tillåtet. Författaren...

  2. Bli vän med sockret : att överleva i sötsaksdjungeln med en stenåldershjärna

    Ask, Sara
    Mondial

    Hur ska vi förhålla oss till alla sötsaker i vår omvärld? Vår hjärna, som utvecklats i en miljö där socker var sällsynt, vill ju inget hellre än att äta alltihop. Går det att bli v...

  3. Clean Meat : How Growing Meat Without Animals Will Revolutionize Dinner and the World

    Shapiro, Paul
    Simon & Schuster Audio 2018

    Paul Shapiro gives you a front-row seat for the wild story of the race to create and commercialize cleaner, safer, sustainable meat—real meat—without the animals. From the entrepre...

  4. Currywurst i Berlin

    Rydén, Daniel
    Karavan förlag

    Journalisten och författaren Daniel Rydén äter tyskt och försöker bena ut hur klassikern currywurst egentligen uppstod.  Han beskriver hur receptet till den legendariska korven kom...

  5. Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt

    Zytomierska, Katrin
    HörOpp!

    Dags att bli smal! är dels en medryckande bok om Katrins personliga resa, där hon gick ner 33 kilo med hjälp av LCHF, dels en praktisk bok om bantning med enkla recept och smarta v...

  6. Den moderna gentlemannen

    Zelmerlöw, Måns; Wiberg, Alexander
    Bokfabriken

    I handboken Den moderna gentlemannen får du tips, inspiration och råd om allt från smoking till basgarderob. Följ med in i en värld av kostymnörderi, stilsynder och skovård. Vad är...

  7. Drick! Vin, öl, sprit - hemma och på krogen

    Tumble, Alf
    Storyside

    ”Sommelieren bugar och lämnar över den tunga vinlistan med läderpärmar. Han förklarar att han mer än gärna assisterar mig i mina val av vin, restaurangens källare hör till regionen...

  8. Food junkie

    Kallentoft, Mons
    Word Audio Publishing

    Efter en urspårad kväll på Operakällaren förs Mons Kallentoft akut till sjukhus. Medan läkarna kämpar för att rädda hans liv ställer han sig frågan: Varför har jag levt mitt liv på...

  9. French Lessons

    Mayle, Peter
    Penguin Random House Audio Publishing Group 2001

    A delightful, delicious, and best-selling account of the gustatory pleasures to be found throughout France, from the beloved author of A Year in Provence. The French celebrate food...

  10. Glutenrelaterad störning hos barn och vuxna

    Blomberg, Harald
    Origin Vibration Publishing

    Glutenrelaterad störning hos barn och vuxna Författaren vill med denna ljudfil informera om de senaste forskningsrönen om glutenrelaterad störning. Forskarna skiljer nu mellan celi...

  11. Hälsocoachens 10 tips till bättre hälsa

    Eriksson, Paula
    Numberoneyou AB

    Hälsocoachens 10 tips till bättre hälsa Använd dig av mina tio tips inom kost, motion,  sömn, kosttillskott medmera för att inspireras till bättre hälsa! Tipsen sträcker sig från m...

  12. Happy Food - Om hur mat och lycka hänger ihop

    Ennart, Henrik; Ekstedt, Niklas
    Bookmark Förlag

    Epidemin av psykisk ohälsa är en folksjukdom som hänger tätt samman med västerländsk matlagning. I Happy Food ser vi hur välmåendet går att påverka hemma i köket. I denna bok guida...

  13. Happy Food 2.0 – Om hur måltiden och lyckan hör ihop

    Ennart, Henrik; Ekstedt, Niklas
    Bookmark Förlag

    Den lyckliga matrevolutionen är här! Måltiderna vi äter styr hur både vi och vår planet mår. Vi har allt att vinna och makten är vår. I Happy Food 2.0 fortsätter stjärnkocken Nikla...

  14. Humalan henki, eli Juomatapojen tarina

    Turunen, Ari; Turunen, Ari
    Into Kustannus 2015 1. utgåva

    Mitä tapahtui, kun Ruotsin kuningas juotti karhun humalaan linnassaan? Entä mikä juoma innosti Shakespearen sutkapuheisiin? Kun ihminen pysähtyi viljelemään maata, siitä lähtien on...

  15. Kasmir : annoskateus: stooreja ja reseptejä

    Kirjonen, Thomas; Mykkänen, Erkka
    WSOY 2018 1. utgåva

    "Jos studiossa tökkii, usein auttaa, kun vaihtaa mikrofonin vispilään."Kasmirin elämässä on kaksi hallitsevaa intohimoa: musiikki ja ruoka. Ammentavatko ne samasta luovuudesta? Pop...

  16. Kasmir : annoskateus: stooreja ja reseptejä

    Kirjonen, Thomas; Mykkänen, Erkka
    WSOY 2018 1. utgåva

    "Jos studiossa tökkii, usein auttaa, kun vaihtaa mikrofonin vispilään."Kasmirin elämässä on kaksi hallitsevaa intohimoa: musiikki ja ruoka. Ammentavatko ne samasta luovuudesta? Pop...

  17. Låt bönor förändra ditt liv

    Litsfeldt, Lars-Erik; Olsson, Patrik
    Saga Egmont

    Var elfte vuxen lever idag med diabetes. Ett allt vanligare behandlingssätt är att äta mindre kolhydrater och mer fett. Här introduceras en ny lågkolhydratmat med tillägg som också...

  18. New Yorkin uhmatar : Tyyni Kalervon ja ikonisen metropolin tarina

    Luukka, Teemu
    Otava 2018 1. utgåva

    Piikatytön nousu laittomasta siirtolaisesta New Yorkin legendaariseksi baarinpitäjäksi Tyyni Kalervo (1900-1993) kotiutui New Yorkiin 1924. Hän osti ensimmäisen ravintolansa Harle...

  19. Nourishing broth : an old-fashioned remedy for the modern world

    Fallon, Sally
    Grand Central Life & Style 2014

    "The follow-up book to the hugely best-selling Nourishing Traditions, which has sold over 500,000 copies, this time focusing on the immense health benefits of bone broth by the fou...