Kokböcker, matlagning och drycker
-
Pilkkuun asti : baarimestarin muistelmat
Terras, AnttoWSOY 2017 1. utgåvaBaarimestari paljastaa yön todelliset kasvot: hulvattomia sattumuksia ja uskomattomia kommelluksia molemmilta puolilta baaritiskiä. Kun turvallisuusalan ja komiikan ammattilainen -...
-
Pilkkuun asti : baarimestarin muistelmat
Terras, AnttoWSOY 2017 1. utgåvaBaarimestari paljastaa yön todelliset kasvot: hulvattomia sattumuksia ja uskomattomia kommelluksia molemmilta puolilta baaritiskiä. Kun turvallisuusalan ja komiikan ammattilainen -...
-
Patakuningas : elämä lautasella
Välimäki, Hans; Ånäs, MarkusWSOY 2018 1. utgåvaGastronominen omaelämäkerta Hans Välimäki on keittiömestarina supertähti, johon tuskin kukaan suomalainen on voinut olla törmäämättä. Maineen perusta on Välimäen mestaroiman Chez D...
-
Patakuningas : elämä lautasella
Välimäki, Hans; Ånäs, MarkusWSOY 2018 1. utgåvaGastronominen omaelämäkerta Hans Välimäki on keittiömestarina supertähti, johon tuskin kukaan suomalainen on voinut olla törmäämättä. Maineen perusta on Välimäen mestaroiman Chez D...
-
Tavarataidot
Sarras, JenniTammi 2016 1. utgåvaKotimainen vastine KonMarille! Unohda pikaraivaukset - opettele tavarataidot! Tavaroiden määrä suomalaisissa kodeissa on nykyään valtava, eikä kaupastakaan tavara lopu. Tavaratulva...
-
Tavarataidot
Sarras, JenniTammi 2016 1. utgåvaKotimainen vastine KonMarille! Unohda pikaraivaukset - opettele tavarataidot! Tavaroiden määrä suomalaisissa kodeissa on nykyään valtava, eikä kaupastakaan tavara lopu. Tavaratulva...
-
New Yorkin uhmatar : Tyyni Kalervon ja ikonisen metropolin tarina
Luukka, TeemuOtava 2018 1. utgåvaPiikatytön nousu laittomasta siirtolaisesta New Yorkin legendaariseksi baarinpitäjäksi Tyyni Kalervo (1900-1993) kotiutui New Yorkiin 1924. Hän osti ensimmäisen ravintolansa Harle...
-
The 8-minute organizer easy solutions to simplify your life in your spare time
Leeds, ReginaDa Capo Press 2012 -
Clean Meat : How Growing Meat Without Animals Will Revolutionize Dinner and the World
Shapiro, PaulSimon & Schuster Audio 2018Paul Shapiro gives you a front-row seat for the wild story of the race to create and commercialize cleaner, safer, sustainable meat—real meat—without the animals. From the entrepre...
-
Kasmir : annoskateus: stooreja ja reseptejä
Kirjonen, Thomas; Mykkänen, ErkkaWSOY 2018 1. utgåva"Jos studiossa tökkii, usein auttaa, kun vaihtaa mikrofonin vispilään."Kasmirin elämässä on kaksi hallitsevaa intohimoa: musiikki ja ruoka. Ammentavatko ne samasta luovuudesta? Pop...
-
Kasmir : annoskateus: stooreja ja reseptejä
Kirjonen, Thomas; Mykkänen, ErkkaWSOY 2018 1. utgåva"Jos studiossa tökkii, usein auttaa, kun vaihtaa mikrofonin vispilään."Kasmirin elämässä on kaksi hallitsevaa intohimoa: musiikki ja ruoka. Ammentavatko ne samasta luovuudesta? Pop...
-
KÅPPI PEJST [copy paste]: Hur vi härmar USA mer än ever
Nilsson, Mats-EricOrdfront förlagHÅLLER SVERIGE PÅ ATT BLI VÄRLDENS MEST AMERIKANISERADE LAND? 1950-talets raggarbilar, spetsiga behåar och glänsande frisyrer kan vi le överseende åt. Men den mycket större USA-p...
-
Publivet i London
Engström, HåkanKaravan förlagJournalisten och ölskribenten Håkan Engström beställer en pint bitter, känner sig som hemma och listar Londons bästa pubar. Författaren njuter och delar med sig av tips: "Puben he...
-
Currywurst i Berlin
Rydén, DanielKaravan förlagJournalisten och författaren Daniel Rydén äter tyskt och försöker bena ut hur klassikern currywurst egentligen uppstod. Han beskriver hur receptet till den legendariska korven kom...
-
Au Pif! Den sanna historien om Agnetas kloster
Hamberg, EmmaPiratförlagetOm du hängivet och ogenerat ägnar dig åt livsnjuteri tillsammans med andra lever du inte bara roligare, utan även längre! Enligt den tesen harEmma Hamberg skapat en högst personlig...
-
Den hemlige kocken
Nilsson, Mats-EricOrdfront förlagI Den hemlige kocken avslöjar Mats-Eric Nilsson det utbredda matfusket. Denna bästsäljande bok har öppnat hundratusentals svenskars ögon och fått oss att börja läsa det finstilta p...
-
Humalan henki, eli, Juomatapojen tarina
Turunen, AriInto KustannusMitä tapahtui, kun Ruotsin kuningas juotti karhun humalaan linnassaan? Entä mikä juoma innosti Shakespearen sutkapuheisiin? Kun ihminen pysähtyi viljelemään maata, siitä lähtien...
-
Suomen ruokahistoria
Kylli, Ritva; Manto, ErjaGaudeamus 2021 1. utgåvaKanava-tietokirjapalkinnon voittaja ja Tietokirjallisuuden Finlandia-ehdokas 2021 Teepöydän kulhoissa on hillottua mesimarjaa, lakkaa, viinimarjaa ja vadelmaa sekä suurilla porsli...
-
Ät smart!
Andersson, KristinaTukan FörlagVarje dag påverkar du din hälsa när du väljer vad du ska äta. Att vi kan påverka vår hälsa med maten är ett faktum sedan länge, men tyvärr är området fyllt av myter, inte minst när...
-
Nourishing broth : an old-fashioned remedy for the modern world
Fallon, SallyGrand Central Life & Style 2014"The follow-up book to the hugely best-selling Nourishing Traditions, which has sold over 500,000 copies, this time focusing on the immense health benefits of bone broth by the fou...