Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek
  1. Pilkkuun asti : baarimestarin muistelmat

    Terras, Antto
    WSOY 2017 1. utgåva

    Baarimestari paljastaa yön todelliset kasvot: hulvattomia sattumuksia ja uskomattomia kommelluksia molemmilta puolilta baaritiskiä. Kun turvallisuusalan ja komiikan ammattilainen -...

  2. Pilkkuun asti : baarimestarin muistelmat

    Terras, Antto
    WSOY 2017 1. utgåva

    Baarimestari paljastaa yön todelliset kasvot: hulvattomia sattumuksia ja uskomattomia kommelluksia molemmilta puolilta baaritiskiä. Kun turvallisuusalan ja komiikan ammattilainen -...

  3. Patakuningas : elämä lautasella

    Välimäki, Hans; Ånäs, Markus
    WSOY 2018 1. utgåva

    Gastronominen omaelämäkerta Hans Välimäki on keittiömestarina supertähti, johon tuskin kukaan suomalainen on voinut olla törmäämättä. Maineen perusta on Välimäen mestaroiman Chez D...

  4. Patakuningas : elämä lautasella

    Välimäki, Hans; Ånäs, Markus
    WSOY 2018 1. utgåva

    Gastronominen omaelämäkerta Hans Välimäki on keittiömestarina supertähti, johon tuskin kukaan suomalainen on voinut olla törmäämättä. Maineen perusta on Välimäen mestaroiman Chez D...

  5. Tavarataidot

    Sarras, Jenni
    Tammi 2016 1. utgåva

    Kotimainen vastine KonMarille! Unohda pikaraivaukset - opettele tavarataidot! Tavaroiden määrä suomalaisissa kodeissa on nykyään valtava, eikä kaupastakaan tavara lopu. Tavaratulva...

  6. Tavarataidot

    Sarras, Jenni
    Tammi 2016 1. utgåva

    Kotimainen vastine KonMarille! Unohda pikaraivaukset - opettele tavarataidot! Tavaroiden määrä suomalaisissa kodeissa on nykyään valtava, eikä kaupastakaan tavara lopu. Tavaratulva...

  7. New Yorkin uhmatar : Tyyni Kalervon ja ikonisen metropolin tarina

    Luukka, Teemu
    Otava 2018 1. utgåva

    Piikatytön nousu laittomasta siirtolaisesta New Yorkin legendaariseksi baarinpitäjäksi Tyyni Kalervo (1900-1993) kotiutui New Yorkiin 1924. Hän osti ensimmäisen ravintolansa Harle...

  8. Clean Meat : How Growing Meat Without Animals Will Revolutionize Dinner and the World

    Shapiro, Paul
    Simon & Schuster Audio 2018

    Paul Shapiro gives you a front-row seat for the wild story of the race to create and commercialize cleaner, safer, sustainable meat—real meat—without the animals. From the entrepre...

  9. Kasmir : annoskateus: stooreja ja reseptejä

    Kirjonen, Thomas; Mykkänen, Erkka
    WSOY 2018 1. utgåva

    "Jos studiossa tökkii, usein auttaa, kun vaihtaa mikrofonin vispilään."Kasmirin elämässä on kaksi hallitsevaa intohimoa: musiikki ja ruoka. Ammentavatko ne samasta luovuudesta? Pop...

  10. Kasmir : annoskateus: stooreja ja reseptejä

    Kirjonen, Thomas; Mykkänen, Erkka
    WSOY 2018 1. utgåva

    "Jos studiossa tökkii, usein auttaa, kun vaihtaa mikrofonin vispilään."Kasmirin elämässä on kaksi hallitsevaa intohimoa: musiikki ja ruoka. Ammentavatko ne samasta luovuudesta? Pop...

  11. KÅPPI PEJST [copy paste]: Hur vi härmar USA mer än ever

    Nilsson, Mats-Eric
    Ordfront förlag

    HÅLLER SVERIGE PÅ ATT BLI VÄRLDENS MEST AMERIKANISERADE LAND?   1950-talets raggarbilar, spetsiga behåar och glänsande frisyrer kan vi le överseende åt. Men den mycket större USA-p...

  12. Publivet i London

    Engström, Håkan
    Karavan förlag

    Journalisten och ölskribenten Håkan Engström beställer en pint bitter, känner sig som hemma och listar Londons bästa pubar. Författaren njuter och delar med sig av tips: "Puben he...

  13. Currywurst i Berlin

    Rydén, Daniel
    Karavan förlag

    Journalisten och författaren Daniel Rydén äter tyskt och försöker bena ut hur klassikern currywurst egentligen uppstod.  Han beskriver hur receptet till den legendariska korven kom...

  14. Au Pif! Den sanna historien om Agnetas kloster

    Hamberg, Emma
    Piratförlaget

    Om du hängivet och ogenerat ägnar dig åt livsnjuteri tillsammans med andra lever du inte bara roligare, utan även längre! Enligt den tesen harEmma Hamberg skapat en högst personlig...

  15. Den hemlige kocken

    Nilsson, Mats-Eric
    Ordfront förlag

    I Den hemlige kocken avslöjar Mats-Eric Nilsson det utbredda matfusket. Denna bästsäljande bok har öppnat hundratusentals svenskars ögon och fått oss att börja läsa det finstilta p...

  16. Humalan henki, eli, Juomatapojen tarina

    Turunen, Ari
    Into Kustannus

    Mitä tapahtui, kun Ruotsin kuningas juotti karhun humalaan linnassaan? Entä mikä juoma innosti Shakespearen sutkapuheisiin? Kun ihminen pysähtyi viljelemään maata, siitä lähtien...

  17. Suomen ruokahistoria

    Kylli, Ritva; Manto, Erja
    Gaudeamus 2021 1. utgåva

    Kanava-tietokirjapalkinnon voittaja ja Tietokirjallisuuden Finlandia-ehdokas 2021 Teepöydän kulhoissa on hillottua mesimarjaa, lakkaa, viinimarjaa ja vadelmaa sekä suurilla porsli...

  18. Ät smart!

    Andersson, Kristina
    Tukan Förlag

    Varje dag påverkar du din hälsa när du väljer vad du ska äta. Att vi kan påverka vår hälsa med maten är ett faktum sedan länge, men tyvärr är området fyllt av myter, inte minst när...

  19. Nourishing broth : an old-fashioned remedy for the modern world

    Fallon, Sally
    Grand Central Life & Style 2014

    "The follow-up book to the hugely best-selling Nourishing Traditions, which has sold over 500,000 copies, this time focusing on the immense health benefits of bone broth by the fou...