Skip to main content
All libraries

Eettisen lihansyönnin käsikirja

Voiko broileri elää hyvän elämän? Kuinka valkohäntäkauriista tulee lihaa? Millaisissa oloissa sika voi toteuttaa lajityypillisiä käyttäytymistarpeitaan? Onko teuraskuljetuksille vaihtoehtoja? Millainen naudanlihantuotanto on järkevintä ympäristön kannalta? Onko luomu aina eläin- ja ympätistöeettisempää kuin tavanomainen tuotanto? Miten lihaa voi hankkia suoraan tuottajalta? Eettisen lihansyönnin käsikirja on opas ruoan alkuperästä kiinnostuneille kuluttajille, jotka haluavat syödä mahdollisimman eläinystävällisesti ja ympäristökestävästi tuotettua lihaa, tuottajan osaa unohtamatta. Sivuilla vieraillaan monenkirjavilla lihantuotantotiloilla ja pyrähdetään välillä myös Atlantin taakse. Tuottajien lisäksi aihetta pohditaan kirjassa muidenkin alan ajattelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa. Sinimaaria Kangas on yhteiskuntatieteiden maisteri ja toimittaja, joka on tutustunut tuotantoeläinten todellisuuteen eri puolilla maailmaa. Hän on aiemmin julkaissut sekä tieto- että kaunokirjallisia teoksia.

Aula & Co 1. edition
FIN EISBN: 9789527269114

Available with these library cards

Not available.

You may be interested in...

Eettisen lihansyönnin käsikirja

Kangas, Sinimaaria

Sielunhevonen

Kangas, Sinimaaria; Lehtonen, Saara

Sielunhevonen

Kangas, Sinimaaria; Lehtonen, Saara

Sielunhevonen

Kangas, Sinimaaria

Sielunhevonen

Kangas, Sinimaaria