Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Lehdet

Elehdet

Yleiset kirjastot hankkivat e-lehtiä asiakaskäyttöön useammalta eri lehtipalvelun välittäjältä. E-lehtien asiakaskäyttö vaihtelee: osaa e-lehdistä voit käyttää vapaasti missä tahansa, osaa ainoastaan kirjaston tiloissa ja osaa etäyhteydellä, jolloin tarvitset lukemiseen oman kirjastosi kirjastokortin ja siihen yhdistetyn PIN-koodin.

Kaikkien yleisten kirjastojen hankkimia e-lehtiä on vaikea näyttää ja hakea yhden sivuston kautta, sillä kirjastojen hankkimat lehtikokoelmat poikkeavat toisistaan ja vaihtuvat kalenterivuosittain.

Sivupalkissa otsikon Elehdet alla ovat kaikki ne välittäjät, joilta yleiset kirjastot ovat hankkineet käyttöoikeuksia e-lehtiin. Välittäjän nimeä klikkaamalla avautuu sivu, missä kerrotaan tarkemmin lehtipalvelun tarjonnasta ja mitkä kirjastot ovat hankkineet lehtipalvelun sisältöjä sekä linkin, mitä kautta pääset lukemaan e-lehtiä.

nakoislehdet1_400.png images?q=tbn:ANd9GcTG4NrPAz6rWPbbffPIajXXjKv6yNgK-tgj710F3wUQV9wqP7qT images?q=tbn:ANd9GcTG-3wr1MUnp2oNvwV8HvCK-UNfGewburTGQ9BPHFfD_N7rWVuS_g flipster.jpg?itok=ERptIYZt