Tuittupää ja Rantakylän Sisu

Kylään on muuttanut uusi poika, jonka nimi on Heikki. Heikki toi mukanaan myös jotakin ennennäkemätöntä - nimittäin ihan oikean jalkapallon. Jalkapallo saa kaikki kylän pojat innosta sekaisin, ja pian pojat kerääntyvät pelaamaan. Myös Virpi haluaisi pelata, mutta häntä ei tyttöytensä takia huolita mukaan. Osasyynä saattaa olla, että Virpi on riitautunut parhaan ystävänsä Villen kanssa. Tuittupäinen Virpi ei kuitenkaan ole sellainen tyttö, joka antaisi helposti periksi. Hänethän nähdään vielä jalkapallokentällä! "Tuittupää ja Rantakylän Sisu" jatkaa Leena Härmän hurmaavaa "Tuittupää"-lastenkirjasarjaa, jossa seikkailee tomera Virpi-tyttö.

Saga Egmont 1. painos

Imatra, Lappeenranta-Villmanstrand, Lemi, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari
Heili-kirjastot.

Pieni Tuittupää