Timo Tolkki: hymni elämälle : Stratovarius-kitaristin tarina

Avoin ja kaunistelematon omaelämäkerta kansainvälisesti arvostetun kitaristi-säveltäjä TimoTolkin elämästä ja urasta. Tolkki tunnetaan erityisesti 1990-luvulla suomalaista metallimusiikkia ensimmäisten joukossa maailmalle vieneestä Stratovarius-yhtyeestä. Lahjakas muusikko menetti isänsä traagisesti teini-ikäisenä, mistä hänen oli vaikea selviytyä. Hän paini menestyksen vuosinakin mielenterveydellisten ongelmien kanssa, jotka olivat ottaa miehestä voiton useampaan otteeseen. Vaikeuksien ohessa syntyi paitsi lukuisia lajityyppinsä klassikkokappaleita myös ulkomusiikillisia ylilyöntejä, joita puitiin lööppien otsikoissa asti. Kirja raottaa verhoa kokonaisen musiikkityylin historiaa muovanneiden levyjen äänityssessioihin ja avaa suoran yhteyden niiden kapellimestarina toimineen omapäisen taiteilijan mielen syövereihin.

Minerva Kustannus 1. painos

Korsnäs, Kristinestad-Kristiinankaupunki, Kronoby-Kruunupyy, Larsmo-Luoto, Malax-Maalahti, Korsholm-Mustasaari, Närpes-Närpiö, Pedersöre-Pedersören kunta, Jakobstad-Pietarsaari, Nykarleby-Uusikaarlepyy, Vorå-Vöyri
Fredrika-kirjastot.

Järvenpää-Träskända, Kerava-Kervo, Mäntsälä, Tuusula-Tusby