Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Siistijä 6 : Tilinpäätös (äänikirja)

Roland Benito alkaa tutkia vanginvartijan itsemurhaa saatuaan uusia tietoja tapauksesta. Nyt hän tietää, kuka Uwe Finch on ja päättää kertoa sen Anne Larsenille. Nimenomaan Anne poimi talteen Uwe Finchin sormenjäljen. Roland on aiemminkin todennut, että hänestä voi olla paljon apua poliisille.

Bertram on sokissa saatuaan tietää, mitä hänen äidilleen on tapahtunut. Hän haluaa paeta asunnosta, kun yhtäkkiä asunnolle ilmaantuu tv-toimittaja Anne Larsen. Bertram murtuu täysin ja kertoo Annelle kaiken, ja Anne tajuaa, että heidän on välittömästi poistuttava paikalta. Mutta on jo liian myöhäistä.

Kun Roland kuulee autoradion paikallisuutisista uudesta kuolintapauksesta, hän pelkää, että myös Anne Larsen on vaarassa. Anne ei vastaa puhelimeen, kun Roland soittaa hänelle. Kun puhelin soi, toivoo Roland soittajan olevan Anne, mutta sen sijaan soittaja onkin aivan odottamatta Leif Skovby, toinen itsemurhatapaukseen liittyvistä poliiseista. Leif haluaa tavata Rolandin, ja kaikki palaset loksahtavat paikoilleen, kun Roland kuulee, mitä kerrottavaa Leifillä on. Leif auttaa Rolandia Annen puhelimen jäljityksessä, mutta tavoittaako Roland Annen ennen kuin on liian myöhäistä?

SIISTIJÄ on kuusiosainen rikosromaani.

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla

Valitettavasti tätä ei ole saatavana

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Siistijä 1 : Luettelo

Madsen, Inger Gammelgaard

Siistijä 2 : Hyppäys

Madsen, Inger Gammelgaard

Siistijä 3 : Takki

Madsen, Inger Gammelgaard

Siistijä 4 : Uusia johtolankoja

Madsen, Inger Gammelgaard

Siistijä 5 : Seuraava olet sinä

Madsen, Inger Gammelgaard