Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Ruhtinattaren ritari

Bellarion on kasvanut luostarissa, mutta vartuttuaan nuorukaiseksi hän lähtee opiskelemaan Pavian kaupunkiin. Saattamaan lähtenyt fransiskaanimunkki paljastuu kuitenkin matkalla konnaksi, ja Bellarionia epäillään hänen apurikseen. Nuorukainen pakenee läheisen palatsin katveeseen ja päätyy avoimesta ovesta itse Montferratin prinsessa Valerian huoneeseen. Kaunis prinsessa erehtyy luulemaan Bellarionia viestintuojaksi. Jutellessaan Valerian kanssa Bellarion saa selville likaisia salaisuuksia, jotka uhkaavat prinsessan korkea-arvoista enoa. Vaara vaanii aivan prinsessan lähipiirissä, eikä kehenkään voi luottaa. Yllättävät, kiperät käänteet seuraavat toisiaan ennen kuin Bellarion onnistuu selvittämään totuuden ja ansaitsemaan ihanan Valerian luottamuksen.

Sadunhohtoinen, romanttinen seikkailu johdattaa 1400-luvun alun Pohjois-Italiaan. Suurin osa hahmoista on oikeita, historiallisia henkilöitä, mutta nokkela päähenkilö on kirjailijan mielikuvituksen tuotetta.

Rafael Sabatini (1875-1950) oli tuottelias, italialais-brittiläinen kirjailija. Hän kirjoitti romanttisia seikkailuromaaneja, ja hänet tunnetaan erityisesti menestysromaanista Scaramouche (1921).

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla


Korsnäs, Kristinestad-Kristiinankaupunki, Kronoby-Kruunupyy, Larsmo-Luoto, Malax-Maalahti, Korsholm-Mustasaari, Närpes-Närpiö, Pedersöre-Pedersören kunta, Jakobstad-Pietarsaari, Nykarleby-Uusikaarlepyy, Vorå-Vöyri
Fredrika-kirjastot.

Juankoski, Kaavi, Kuopio, Tuusniemi
Kuopion verkkokirjasto.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Tähdet kertovat, komisario Palmu!

Waltari, Mika

Tähdet kertovat, komisario Palmu!

Waltari, Mika

Corbalin vihkiäiset

Sabatini, Rafael

Loistava markiisi

Sabatini, Rafael

Kapteeni Bloodin vaiheet

Sabatini, Rafael