Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Rautakausi : romaani

Katkeransuloinen kertomus siitä mitä tapahtuu, kun kultakausi on ohi.

Viestintäpäällikkö Turkka elää fantasiamaailmassaan suurena rakastajana, julkkiksena ja sankarina - ja siinä samalla hänen vierellään kulkee sovinistinen sivupersoona Bruno, joka yllyttää hänet uusiin valloituksiin.

Onerva on esseisti, josta tahtomattaan tulee kaikkien lastenvihaajien airut ja iltapäivälehtien sekä nettikommentoijien sylkykuppi.

Kirjailija Melender työstää ensyklopedista mammuttiromaania 700 veljestä ja ajautuu kesämökillä upseeriston aseilla käytävään välienselvittelyyn.

Emeritus professori Holger Suur-Markku on kansainvälisesti tunnustettu taloushistorioitsija, joka laittaessaan naisten vaatteet ylleen muuttuu salaperäiseksi Harrietiksi.

Sonja on kunnianhimoinen nuori toimittaja, joka onnistuu jäljittämään mystisesti kadonneen miljoonaperijättären Karoliina Tannerin piilopaikan.

Tommi Melenderin viides romaani on yhtä aikaa salaivainen ja lämmin romaani murroksesta ja murtumista, yhtä lailla yhteiskunnallisista ja henkilökohtaisista.

Tommi Melender (s. 1968) on romaanikirjailija, esseisti ja runoilija, jonka edellinen teos oli esseekokoelma Onnellisuudesta (2016). Hänen teoksensa Ranskalainen ystävä oli Finlandia-ehdokkaana vuonna 2009.

WSOY 1. painos
FIN EISBN: 9789510431870

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla


Akaa, Hämeenkyrö-Tavastkyro, Ikaalinen-Ikalis, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala-Birkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere-Tammerfors, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat-Virdois, Ylöjärvi
Piki-kirjastot.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Rautakausi : romaani

Melender, Tommi

Rautakausi : romaani

Melender, Tommi

Rautakausi : romaani

Melender, Tommi

Niin kuin minä heidät näin

Huotarinen, Vilja-Tuulia

Maailmojen loput : kirjoituksia romaanitaiteesta

Melender, Tommi; Vuola, Sinikka