Rakkauden (r)evoluutio : parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Maailmaan mahtuu rajattomasti rakkaustarinoita - kaikkine käänteineen. Onnellinen parisuhde ei ole pelkkä sisun voimin sinniteltävä työjuhtien taloudellinen yhteenliittymä, saati tuskien taival, joka pitäisi kulkea yhteiseen hautaan asti hinnalla millä hyvänsä.

Rakkauden (r)evoluutio keskittyy parisuhteen elinkaaren monesti vaikeimpaan vaiheeseen: päätöksentekoon risteyskohdassa. Jatkaako yhdessä, ja mitä suhteen uusi kukoistus vaatii molemmilta? Vai olisiko kummankin hyvinvoinnin kannalta parempi erota, onnistuneesti ja onnellisesti?

Kirja tarjoaa aikansa eläneiden ajatusvirusten hakkerointiin käteviä työkaluja, elämänmakuisia rakkaus- ja erotarinoita sekä mielenkiintoisia mentaaliharjoituksia. Ne avaavat parisuhteen pohdinnan tavallisia solmukohtia ja luovat tilaa uudelle.

Kati Niemi on ratkaisukeskeisen mentaaliharjoittelun sertifioitu NLP-kouluttaja ja kansainvälisen yrityksen ison organisaation johtaja. Hän jakaa ex-puolisonsa kanssa sulassa sovussa lastensa vanhemmuuden lisäksi kotinsa, mökkinsä ja ystäväpiirin.

Art House Oy 1. painos

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski
Keski-kirjastot.

Akaa, Hämeenkyrö-Tavastkyro, Ikaalinen-Ikalis, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala-Birkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere-Tammerfors, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat-Virdois, Ylöjärvi
Piki-kirjastot.

Rakkauden (r)evoluutio : parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Niemi, Kati

Uuden edessä: NLP-opas sisäiseen kasvuun

Vihonen, Anu

Engaging NLP for Work

Bartkowiak, Judy

Parempi elämä ja NLP: Inspiroivia ajatuksia ja käytännön ohjeita NLP:hen, mielenhallintaan, henkiseen hyvinvointiin, itsensä johtamiseen sekä parempaan elämään

Pirilä, Hannu

Tapaus työelämä : ja voiko sitä muuttaa?

Järvensivu, Anu