Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Railo

Vaimon täytyy ottaa omakseen miehen unelma – edessä on railo, halkeama parisuhteessa

Teppo Korpelainen on kolmikymppisenä jäänyt työttömäksi IT-fi rmasta. Yllättäen hän saa kuulla saaneensa perinnöksi isältä talon ja suuren maa- ja metsäalueen Pohjois-Karjalasta. Tepa päättää jättää kaiken ja lähteä perustamaan matkailualan yritystä perintömaille. Vaimo Inka ei ole päätöksestä yhtä innoissaan.

Muuton jälkeen Inka ja perheen tytär Kukka näkevät Tepaa yhä harvemmin. Mies järjestelee bisneksiä kaverinsa Jannen kanssa, eikä hänen tiivis yhteistyönsä Jannen tyttären Kian kanssa helpota Inkan oloa. Kitkaa aiheuttavat myös Tepan sisarukset, joita kohtaan Tepa hautoo leppymätöntä vihaa. Tepan kiellosta huolimatta Inka tutustuu heihin ja kuulee sukutarinan toisen puolen.

Mitä enemmän Inka saa tietää, sitä kauemmas hän ajautuu Tepasta. Tepa tahtoo kuitenkin pitää epätoivoisesti kiinni suunnitelmistaan ja siitä, mikä on hänen. Tilanne kärjistyy siihen pisteeseen, että Inka ja Kukka joutuvat vaaraan.

”Hämeen-Anttila osaa viihdyttää, mutta puhua myös painavaa asiaa, tasapainoisesti ja ymmärtäen.” – Me Naiset

Virpi Hämeen-Anttila (s. 1958) on monipuolinen kulttuurivaikuttaja ja rakastettu tarinankertoja, joka on julkaissut lukuisia menestysromaaneja.

Otava 1. painos
FIN EISBN: 9789511257066

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla


Espoo-Esbo, Helsinki-Helsingfors, Kauniainen-Grankulla, Vantaa-Vanda
Helmet-kirjastot.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Kolmastoista lapsi

Hämeen-Anttila, Virpi

Perijät

Hämeen-Anttila, Virpi

Perijät

Hämeen-Anttila, Virpi

Kalman kevät

Hämeen-Anttila, Virpi; Vallinoja, Maija

Kalman kevät: Karl Axel Björkin tutkimuksia, osa 7

Hämeen-Anttila, Virpi