Pöytälaatikosta päivänvaloon : 7 päivän kurssi aloittelevalle runoilijalle

Oletko haaveillut runojen kirjoittamisesta? Löytyykö pöytälaatikosta nuorempana tai vastikään rustattuja runoja? Tai ehkä et ole koskaan kirjoittanut ainoatakaan runoa? Tämä 7 päivän e-kurssi oppaan muodossa on sinulle! Oppaan avulla etenet askel askeleelta ja opit hyödyllisiä niksejä runojen kirjoittamiseksi ja pääset kokeilemaan niitä käytännössä. Rohkaistut kirjoittamaan runoja ja opit käytännön harjoitteiden kautta runouden perusteita. Kaikki runot ansaitsevat paikkansa maailmassa - tilaa ja opi lisää niiden kirjoittamisesta!

AK Kustannus 1. painos

Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti-Lahtis, Orimattila, Padasjoki, Sysmä
Lastu-kirjastot.

Hausjärvi, Hyvinkää-Hyvinge, Loppi, Nurmijärvi, Riihimäki