Onnelliset ihmiset lukevat ja juovat kahvia

Kirjakahvila Onnelliset ihmiset lukevat ja juovat kahvia sijaitsee Pariisin sydämessä, ja se on Dianen luomus. Vaan Diane ei ole käynyt kahvilassaan ainakaan vuoteen. Ei sen jälkeen, kun hänen miehensä ja pieni tyttärensä lähtivät automatkalle, jolta eivät koskaan palanneet.

Diane on surun halvaannuttama. Hän elää neljän seinän sisällä puolityhjien einespakkausten ja täpötäysien tuhkakuppien ympäröimänä, kunnes eräänä päivänä hän päättää riuhtaista itsensä irti pieneksi kutistuneesta elämästään. Hän muuttaa Irlantiin, maahan, jota hänen aviomiehensä rakasti. Pieni kylä Atlantin rannalla ottaa Dianen avosylin vastaan. Kaikki muut paitsi Edward, naapurimökissä asuva töykeä valokuvaaja. Agnès Martin-Lugandin Onnelliset ihmiset lukevat ja juovat kahvia on elämänmakuinen tarina surusta toipumisesta ja paluusta takaisin siihen sydänjuuria vapisuttavaan tilaan, jota kutsumme rakkaudeksi.

Bazar Kustannus Oy 1. painos

Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki-Storå, Isokyrö-Storkyro, Karijoki-Bötom, Kaskinen-Kaskö, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Laihia-Laihela, Lappajärvi, Lapua-Lappo, Perho, Seinäjoki, Soini, Teuva-Östermark, Veteli-Vetil, Vimpeli, Ähtäri-Etseri
Eepos-kirjastot.

Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti-Lahtis, Orimattila, Padasjoki, Sysmä