Mitä tapahtuu huomenna, kun tekoäly poistaa järjettömyydet?

Tekoäly ei lopeta työpaikkoja vaan antaa meille supervoimia.

Tekoälystä on hypetetty paljon, mutta suuri osa puheesta on ollut joko turhan korkealentoista tai liian pelottelevaa. On aika laskeutua konkretian tasolle ja selvittää, mitä me tekoälyn kanssa oikeasti tulevaisuudessa teemme. Jos jokin on varmaa, niin takuulla paljon parempia päätöksiä. Ja vastuullisiakin, jos vain tekoälyn niin avuksemme valjastamme. Väitekirja on tehty yhteistyössä konsultointiyritys Fourkindin kanssa.

WSOY 1. painos

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski
Keski-kirjastot.

Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti-Lahtis, Orimattila, Padasjoki, Sysmä
Lastu-kirjastot.

Tekoäly - ihminen ja kone

Merilehto, Antti; Aaltonen, Mika

Tekoäly - bisneksen uudet työkalut

Puolitaival, Harri; Kananen, Heidi

Palvelukseen halutaan robotti. Tekoäly ja tulevaisuuden työelämä

Marttinen, Jussi

Palvelukseen halutaan robotti. Tekoäly ja tulevaisuuden työelämä

Marttinen, Jussi

Mitä tapahtuu huomenna, kun tekoäly poistaa järjettömyydet?

Jääskeläinen, Atte; Laitinen, Aku