Microsoft Word 2019 - Käytön perusteet

Uusi Microsoftin Word 2019 -tekstinkäsittelyohjelma mahdollistaa tehokkaan asiakirjojen tuottamisen. Opettele Wordin käyttöliittymä, sen jälkeen sinun on helppo kirjoittaa päivittäiset asiakirjasi aikaa ja vaivaa tuhlaamatta. Tähän e-kirjaan kuvat on kaapattu suomenkielisestä Word 2019 ohjelmasta. Englanninkielisen ohjelmaversion valikkokomennot on esitelty suluissa suomenkielisten komentojen perässä.

Microsoft Word 2019 on tekstinkäsittelyohjelma jolla voit tehdä kaikki työyhteisöllesi tarpeelliset asiakirjat; kirjeet, esitteet, taulukot, tarrat, joukkokirjeet ja jopa kirjat. Tämän e-oppikirjan tavoite on antaa Sinulle kokonaiskuva tekstinkäsittelyn perustoiminnoista. E-kirja soveltuu erinomaisesti oppilaitoksissa annettavan tekstinkäsittelyn ja asiakirjatuotannon opetuksen tueksi sekä itseopiskeluun. E-oppikirja käsittelee tietokoneen a-ajokorttiin (Tekstinkäsittely) vaadittavat tiedot sekä ECDL Core (Tekstinkäsittely) vaatimustason.

Ornanet Koulutus 1. painos

Espoo-Esbo, Helsinki-Helsingfors, Kauniainen-Grankulla, Vantaa-Vanda