#metoo-vallankumous : miten hiljaisuus rikottiin

Kun #metoo-kampanja saapui Suomeen, julkisuuteen nousi tietoja elokuva-alalla vuosikymmeniä jatkuneesta seksuaalisesta häirinnästä. Ohjaaja- näyttelijä Heidi Lindén kokosi yli 150 naisen kertomukset, ja lööpeissä spekuloitiin, ketkä miespuoliset kulttuurivaikuttajat ovat mukana "Lindénin listalla".

Kokemuksistaan julkisesti kertoneita naisia mustamaalattiin ja uhkailtiin, ja arvovaltaiset tahot käskivät lopettaa asian tutkimisen. Mutta naiset eivät vaienneet.

#metoo-vallankumous on tositarina suomalaisesta vaientamisen kulttuurista ja sen vastustamisesta. Kun ikiaikaisia miehisen vallan rakenteita ravistellaan, nousee myrsky. Tämä kirja kertoo naisista, jotka puskivat tuon myrskyn läpi.

Like Kustannus Oy 1. painos
FIN EISBN: 9789520118495

Espoo-Esbo, Helsinki-Helsingfors, Kauniainen-Grankulla, Vantaa-Vanda
Helmet-kirjastot.