Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Menestyjän bisnespakki: Naisyrittäjän työkirja

Kohti omaa bisnesunelmaa!

Yhdistä sydämen työ ja liiketoiminta! Muuta uskomuksia ja irrottaudu esteistä, jotka hidastavat menestystarinasi luomista. Menestyjän bisnespakki on työkirja, joka antaa avaimet yrittäjyyden perusteisiin uudella, hauskalla ja käytännönläheisellä tavalla. Kirja on tarkoitettu jokaiselle aloittavalle, sivutoimiselle tai jo pidempään toimineelle yrittäjälle, jota perinteiset bisneskirjat eivät innosta. 

Menestyjän bisnespakki opettaa liiketoiminnan perusteet kevyesti, mutta kattavasti ja auttaa ottamaan yrittäjyyden haltuun sujuvasti.  Se auttaa lukijaa oivaltamaan, mitä menestyvän yrityksen rakentamiseen tarvitaan. 

Naisyrittäjien sparraaja Marika Roth on innostava ja voimaannuttava valmentaja, joka haluaa nähdä jokaisen naisen loistavan niin yrityksensä kuin elämänsä toimitusjohtajana. Roth on erikoistunut valmentamaan uuden ajan yrittäjiä ja yhdistää valmennus- ja opetustyössään kovan bisneksen ja pehmeän henkisyyden. 

Tammi 1. painos
FIN EISBN: 9789520400033

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla

Valitettavasti tätä ei ole saatavana

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Menestyjän bisnespakki: Naisyrittäjän työkirja

Roth, Marika

How to write a business plan

Finch, Brian

Minustako yrittäjä?

Pyykkö, Manne

Liiketoimintaosaaminen : menestyvän yritystoiminnan perusta. Osa II : Yritys markkinoilla (luvut 6-8)

Viitala, Riitta

Liiketoimintaosaaminen : menestyvän yritystoiminnan perusta. Osa I : Liiketoimintaosaaminen ja yritystoiminta (luvut 1-5)

Viitala, Riitta