Lupa tappaa? Sodankäynnin ja sotien oikeuttamisen pitkä historia

Lupa tappaa osoittaa, että historian aikakausien erilaisuudesta huolimatta jokainen aseellinen konflikti on vaatinut erityistä oikeutusta. Teos etenee kronologisesti varhaisista antiikin kulttuureista aina Ranskan vallankumouksesta alkaneeseen ideologioiden ja kansallismielisyyden motivoimaan sodankäyntiin saakka. Se auttaa tunnistamaan, millä keinoin sotia oikeutetaan ja antaa samalla vankemman historiallisen näkökulman nykykeskusteluun.

Hamina-Fredrikshamn, Iitti-Itis, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää-Pyttis, Virolahti-Vederlax
Kyyti-kirjastot.

Akaa, Hämeenkyrö-Tavastkyro, Ikaalinen-Ikalis, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala-Birkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere-Tammerfors, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat-Virdois, Ylöjärvi
Piki-kirjastot.

Kolmas valtakunta

Taivaanpallo

Jalonen, Olli

Sodan kuningattaret. Amatsoneista valkyrioihin.

Kouvola, Karolina

Salamurhaajan merkki