Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Liian rikki kuolemaan

Traumat ovat ihmismielen luonnollinen tapa käsitellä vaikeita ja järkyttäviä tilanteita, mutta vaiettuina ja hoitamattomina ne aiheuttavat tarpeetonta kärsimystä ja lukuisia itsemurhia. Usein sairastunut on ongelmansa kanssa yksin juuri silloin, kun apua eniten tarvitsisi.

Liian rikki kuolemaan kertoo väkivallan aiheuttamasta traumaperäisestä stressihäiriöstä (PTSD). Sen oireet saattavat alkaa yllättäen, kun jokin kohdattu asia muistuttaa trauman aiheuttaneesta tilanteesta.

Kirjassa Jenny Rostain kertoo oman koskettavan tarinansa, jossa parisuhteessa koettu henkinen ja fyysinen väkivalta sekä sen aiheuttama trauma olivat viedä häneltä hengen. Kirjaan on koottu ajankohtaisinta tietoa traumaperäisestä stressihäiriöstä, sen ilmenemismuodoista ja hoitokeinoista. Omien kokemustensa kautta Rostain haluaa tarjota vertaistukea kaikille, jotka kamppailevat häpeän ja syyllisyyden tunteiden, rajojen asettamisen ja oikeanlaisen avun saamisen kanssa.

Jokaisesta myydystä kirjasta lahjoitetaan Naisten Linjalle yksi euro väkivaltaa kokeneiden naisten ja tyttöjen tukemiseen.

Bazar Kustannus Oy 1. painos
FIN EISBN: 9789522796608

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla


Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti-Lahtis, Orimattila, Padasjoki, Sysmä
Lastu-kirjastot.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Seitsemän vaiheen traumaterapiamalli : nuorten ja aikuisten PTSD:n hoito

Pieper, Georg

Mykkä tyttö

Hjorth, Michael; Rosenfeldt, Hans

Mykkä tyttö

Hjorth, Michael

Mykkä tyttö

Rosenfeldt, Hans; Hjorth, Michael

Mykkä tyttö : Sebastian Bergman

Hjorth, Michael; Rosenfeldt, Hans; Nikula, Jaana