Lähikuvassa Renny Harlin

Hollywood-ohjaajan isosisko luo koskettavan henkilökuvan veljestään ja kertoo sisarussuhteen monista vaiheista. Millaista on ollut kulkea Suuren Veljen rinnalla, onko se ollut onni vai taakka? Miltä sisaresta tuntui, kun pikkuveli muutti elokuvaohjaajaksi Hollywoodiin? Mikä mahdollisti veljen unelmien toteutumisen" Tuire Harjola kuvaa tärkeän sisarussuhteen kehitystä suojatusta varhaislapsuudesta aikuisuuteen ja nykyhetkeen asti. "Se, että veljestäni Rennystä tuli vahva taiteilija ja viisas isä, ei ole sattumaa."

Otava 1. painos

Imatra, Lappeenranta-Villmanstrand, Lemi, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari
Heili-kirjastot.

Kaarina-S:t Karins, Kustavi-Gustavs, Laitila, Lieto-Lundo, Masku, Mynämäki, Naantali-Nådental, Nousiainen-Nousis, Paimio-Pemar, Pyhäranta, Raisio-Reso, Rusko, Salo, Sauvo-Sagu, Taivassalo-Tövsala, Turku-Åbo, Uusikaupunki-Nystad, Vehmaa