Kasvot kuvassa : komisario Guido Brunettin tutkimuksia

Venetsialaiskomisario Guido Brunetti saa huomata, että on salaisuuksia, jotka voivat maksaa asioita penkovalle poliisille hänen henkensä.

Komisario Brunetti tapaa appivanhempiensa kutsuilla naisen, jota ei saa mielestään. Franca Marinello, rikkaan venetsialaisen liikemiehen rouva, jakaa Brunettin innostuksen Vergiliukseen ja Ciceroon, mutta naisen ulkonäkö saa Brunettin järkyttymään: tämä pystyy hädin tuskin liikuttamaan plastiikkakirurgin korjailemia kasvojaan. Samoihin aikoihin Brunettia saapuu tapaamaan karabinieri Filippo Guarino, joka tutkii rekkafirman omistajan murhaa. Nuorempi poliisi toivoo apua Brunettilta, mutta on oudon haluton jakamaan tietojaan. Kun Brunetti lopulta saa Guarinon lähettämän kuvan epäillystä, on karabinieri itse jo kuollut. Juttuun liittyy paljon enemmän kuin päällepäin näyttää. Jatkaessaan tutkimuksia omin päin Brunetti joutuu joka askeleella pohtimaan, keneen voi todella luottaa.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Otava 1. painos

Espoo-Esbo, Helsinki-Helsingfors, Kauniainen-Grankulla, Vantaa-Vanda
Helmet-kirjastot.

Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti-Lahtis, Orimattila, Padasjoki, Sysmä