Joka lapsia ja koiria rakastaa

Päivä leedsiläisessä ostoskeskuksessa soljuu tavanomaisena, kunnes turvallisuuspäällikkö Tracy Waterhouse saa silmiinsä tuskaisesti itkevän pikkulapsen. Hetken mielijohteesta, hädissään, hän tulee tehneeksi kaupan, jonka hintaan hän ei ole vähimmässäkään määrin varautunut. Tasainen arki kääntyy ylösalaisin: jokaisen seuraavan askelen Tracy saa ottaa uhattuna ja peläten.Tahoillaan Tracyn kohtalokasta edesottamusta todistavat iäkäs näyttelijätär Tilly, joka horjahtelee oman katastrofinsa partaalla, sekä ex-poliisi Jackson Brodie, joka on palannut kotiseudulleen. Kaikki kolme saavat huomata, miten menneisyys ottaa tilaa nykyisyydessä ja miten niin vanhemmuuden kuin vanhenemisenkin kysymykset yhä uudelleen vaativat vastauksia. Heidän tiensä risteävät, eikä yksikään hyvä teko jää rankaisematta.Kate Atkinson punoo juonen, jonka käänteet ovat yhtä yllättäviä kuin sen konnat ja sankaritkin. Hänen mestarillinen kerrontansa, terävä eettinen tarkastelunsa ja lämmin viisautensa tekevät rikosromaanista jälleen lukemisen juhlaa. Brittiläisen nykykirjallisuuden ykkösnimiin kuuluvan Kate Atkinsonin edellinen teos Elämä elämältä (2014) keräsi palkintoja, ylistäviä kritiikkejä ja suuria lukijajoukkoja ympäri maailmaa. Joka lapsia ja koiria rakastaa on neljäs Jackson Brodie -romaani.

Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki-Storå, Isokyrö-Storkyro, Karijoki-Bötom, Kaskinen-Kaskö, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Laihia-Laihela, Lappajärvi, Lapua-Lappo, Perho, Seinäjoki, Soini, Teuva-Östermark, Veteli-Vetil, Vimpeli, Ähtäri-Etseri
Eepos-kirjastot.

Espoo-Esbo, Helsinki-Helsingfors, Kauniainen-Grankulla, Vantaa-Vanda
Helmet-kirjastot.

Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti-Lahtis, Orimattila, Padasjoki, Sysmä
Lastu-kirjastot.

Hausjärvi, Hyvinkää-Hyvinge, Loppi, Nurmijärvi, Riihimäki
Ratamo-kirjastot.

Hattula, Hämeenlinna-Tavastehus, Janakkala
Vanamo-kirjastot.

Ihan tavallisena päivänä

Atkinson, Kate

Eikö vieläkään hyviä uutisia?

Atkinson, Kate

Eikö vieläkään hyviä uutisia?

Ihan tavallisena päivänä

Kaikkein vähäpätöisin asia