Järki ja tunteet: Oivalluksia riidoista, neuvotteluista ja sopimisesta

Kohtaamme riitoja kaikissa ihmissuhteissa niin työssä kuin vapaa-ajalla. Riitoja syntyy, kun aliarvioidaan tunteiden merkitystä, suhtaudutaan toiseen ennakkoluuloisesti tai keskitytään vain vaatimuksiin ja voittamiseen.

Valtakunnansovittelija Minna Helle ratkoo työssään Suomen vaikeimpia riitoja. Kokemustensa kautta hän avaa neuvottelupöydän kipukohtia ja kertoo, miten jokainen voi kehittää taitojaan konfliktien ratkaisuissa. On aika tuulettaa neuvottelukulttuurin vanhentuneita käsityksiä sekä nostaa avoimuus ja tunnetaidot keskiöön!

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Otava 1. painos

Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki-Storå, Isokyrö-Storkyro, Karijoki-Bötom, Kaskinen-Kaskö, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Laihia-Laihela, Lappajärvi, Lapua-Lappo, Perho, Seinäjoki, Soini, Teuva-Östermark, Veteli-Vetil, Vimpeli, Ähtäri-Etseri
Eepos-kirjastot.

Espoo-Esbo, Helsinki-Helsingfors, Kauniainen-Grankulla, Vantaa-Vanda