Isänsä poika: Kertomuksia elämästä isän kuoleman jälkeen

Fraasia "isänsä poika" käytetään kuvaamaan sitä, miten pojasta kehittyy isänsä kaltainen mies - niin hyvässä kuin pahassakin. Mutta millaiseen rooliin isänsä poika asettuu isän heikkouden hetkellä ja isän kuoleman jälkeen? Miten poika selviytyy surunsa, vihansa ja muiden tunteidensa kanssa aikuisuuteen menetettyään isänsä liian varhain? Kirjassa on omakohtainen kertomus yhdeksältä isänsä lapsena tai nuorena menettäneeltä, nyt jo aikuiselta mieheltä. Teksteissä näkyy läpileikkaus isän kuoleman vaikutuksista pojan elämään sekä lapsuudessa että aikuisuudessa - poikien näkökulmasta, miesten kertomana. Kertomukset on koonnut Annika Laakso - biokemisti, tiedeviestijä ja kahden isänsä vastikään menettäneen pojan äiti. Isänsä poika on hänen ensimmäinen kirjansa.

Books on Demand 1. painos

Enonkoski, Heinävesi, Hirvensalmi, Joroinen-Jorois, Juva, Mikkeli-S:t Michel, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna-Nyslott, Varkaus
Lumme-kirjastot.

Tulen varjot